Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arasý

Konu: Þok iddia! Turkcell'de açýk!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý siestagunay Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    helal olsnn hocam sana . . .
    Sevgili Kardeþim

Ýlginize teþekkür ediyorum Allah rýzasý için dualarýnýzý esirgemeyiniz yeterlidir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý truva55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çok önemli bir konu dikkat etmek lazým
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. linkindeki mahkeme dosyalarý incelendiðinde açýðýn iddia deðil gerçekten varlýðý anlaþýlacaktýr.

Selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nasýl yaptýðý sorulup düþündürür elalemin pin ve pukkuna nasýl sahip oluyor kendi kartý üzerine baþkalarýnýn pinini ve pukkunu girse kendi kartý baþkalarýnýn nomarasýmý oluyor þahsen ben bu habere pek inanmýyorum saygýlarýmla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    nasýl yaptýðý sorulup düþündürür elalemin pin ve pukkuna nasýl sahip oluyor kendi kartý üzerine baþkalarýnýn pinini ve pukkunu girse kendi kartý baþkalarýnýn nomarasýmý oluyor þahsen ben bu habere pek inanmýyorum saygýlarýmla aliharbiye.
    Biliþim kanunlarýna göre eylem suç olmasa ispatý 10 saniyelik bir iþlem. Yine de belgeleri incele derim sevgili kardeþim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kanaryam1950 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    farketmez zaten -20 kontörüm var.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

üstat haketten taktir edilecek adamsýn [DURMAK YOK YOLA DEVAM]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ceydonmez ve kirmastýlý arkadaþlarým ta 4 ay önceki konuya neden atladýnýz anlamadým

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri