Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
36 sonuçtan 31 ile 36 arası

Konu: Flash!Flash!İSMAİL Y.K Türk Vatandaşlığından Çıktı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türk vatandaşı değilim ama vergimi ödüyorum

İsmail YK, hakkında çıkan 'Alman vatandaşı olduğu için vergi ödemedi' iddialarını yalanladı.

İsmail YK, hakkında çıkan "Alman vatandaşı olduğu için vergi ödemiyor" iddialarına yaptığı basın açıklaması aracılığıyla yalanladı. İsmail YK, Alman vatandaşı olduğunu kabul etti ve ekledi:

"Almanya'da yaşadığım için mecburen Alman vatandaşı oldum ve bunu hiçbir zaman saklamadım. Geçtiğimiz sene 9 bin 54 TL olan vergi borcumu ödemiş bulunmaktayım."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benım anlamadığım olay 2002 yılında olan olayı şimdi mi ıslatmak akıllarına gelmış bide adam turkıyedekı muzık şirketlerı ile anlaşmalı ve kasetlerı burda satılıo yaptığı her işten çatır çatır vergısı alınıo yıne her zamankı gibi magazının bilip bilmeden orataya gundem olsun bırılerı prım yapsın die attığı gereksız bir konu. turkıyeye 50 cent gelınce her yer ayağa kalkıo. yok şu vatandaşıymış bu vatandaşıymış kımlığınde TC yazan ve bu ül***ı batırmak satmak için ellerınden gelenı yapanları unutmayın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimbılır belkıde ismail y.k supersattaki arkadasların tavırlarını okuyupta yalanlama yapmıs olabılırmı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kimi ilgilendirir ne vatandaşıysa vatandaşı...Yurt dısında mekanları inletince işte turk bu adam diyince iyi..böle haberler cıkınca kötümü oluyor..yabancı sarkıcılarda turk deıl neden onları dınlıyorsunuz ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallahi arkadaşlar bende vergi olayından çok şikayetçiyim bakın az paralar değil hani hani ismail yk türk vatandaşlıgından çıkması çok yanlış bişey ama diğer yönlerde haklıdır ortama bakın türkiye battı gibi bişey bütün gelecegimizi yiyeceğimizi vergiye veriyoruz arkadaşlar ucuz görmeyelim hemen herşeyi hani kimseyi desteklediğimden değil beni hiçmi hiç alakadar etmez ismail yk falan nereye isterse oraya geçsin ama bişeyide normal göremem hatta bizler bile bazen işte laf gelimi diyoruz hepimiz hani bu vergiler yüzünden falan terk edecem işte memleketi diye neyse dostlar önce... unakıtana.... bir pasaport cıkartmak lazım kolombiya vatanşlıgına yollacan veya böyle düşünenlere güzel yerler seçip posta yapacan .......saygılar
    Konu ayvacık tarafından (04-02-2009 Saat 11:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: xxxxxxxxxxx

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türk vatandaşı değilim ama vergimi ödüyorum

İsmail YK, hakkında çıkan 'Alman vatandaşı olduğu için vergi ödemedi' iddialarını yalanladı.

İsmail YK, hakkında çıkan "Alman vatandaşı olduğu için vergi ödemiyor" iddialarına yaptığı basın açıklaması aracılığıyla yalanladı. İsmail YK, Alman vatandaşı olduğunu kabul etti ve ekledi:

"Almanya'da yaşadığım için mecburen Alman vatandaşı oldum ve bunu hiçbir zaman saklamadım. Geçtiğimiz sene 9 bin 54 TL olan vergi borcumu ödemiş bulunmaktayım."
    eğer bunu kalpten söylüyorsa ve açıklıyorsa gerçekten mesele yok şimdi gelelim 2 meseleye herkes vergiler qerçekten ağır diyor evet doğru söylüyorlar ama ismail yk gibi insanlar için değil benim gibi asgari ücrete çalışan ve küçük esnaflar için ben onun gibi parayı hamuduyla götürmüyorum kliplerde arabada parçalayamıyorum bilmem anlatabildimmi bende almanya doğumluyum lakin bırakın vergiyi hiç bir şeyi değişmem cennet vatanıma kaldıki vatandaşlığımı değiştireceğim!

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri