Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
36 sonuçtan 31 ile 36 arasý

Konu: Flash!Flash!ÝSMAÝL Y.K Türk Vatandaþlýðýndan Çýktý...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türk vatandaþý deðilim ama vergimi ödüyorum

Ýsmail YK, hakkýnda çýkan 'Alman vatandaþý olduðu için vergi ödemedi' iddialarýný yalanladý.

Ýsmail YK, hakkýnda çýkan "Alman vatandaþý olduðu için vergi ödemiyor" iddialarýna yaptýðý basýn açýklamasý aracýlýðýyla yalanladý. Ýsmail YK, Alman vatandaþý olduðunu kabul etti ve ekledi:

"Almanya'da yaþadýðým için mecburen Alman vatandaþý oldum ve bunu hiçbir zaman saklamadým. Geçtiðimiz sene 9 bin 54 TL olan vergi borcumu ödemiþ bulunmaktayým."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beným anlamadýðým olay 2002 yýlýnda olan olayý þimdi mi ýslatmak akýllarýna gelmýþ bide adam turkýyedeký muzýk þirketlerý ile anlaþmalý ve kasetlerý burda satýlýo yaptýðý her iþten çatýr çatýr vergýsý alýnýo yýne her zamanký gibi magazýnýn bilip bilmeden orataya gundem olsun býrýlerý prým yapsýn die attýðý gereksýz bir konu. turkýyeye 50 cent gelýnce her yer ayaða kalkýo. yok þu vatandaþýymýþ bu vatandaþýymýþ kýmlýðýnde TC yazan ve bu ül***ý batýrmak satmak için ellerýnden gelený yapanlarý unutmayýn.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kimbýlýr belkýde ismail y.k supersattaki arkadaslarýn tavýrlarýný okuyupta yalanlama yapmýs olabýlýrmý..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kimi ilgilendirir ne vatandaþýysa vatandaþý...Yurt dýsýnda mekanlarý inletince iþte turk bu adam diyince iyi..böle haberler cýkýnca kötümü oluyor..yabancý sarkýcýlarda turk deýl neden onlarý dýnlýyorsunuz ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vallahi arkadaþlar bende vergi olayýndan çok þikayetçiyim bakýn az paralar deðil hani hani ismail yk türk vatandaþlýgýndan çýkmasý çok yanlýþ biþey ama diðer yönlerde haklýdýr ortama bakýn türkiye battý gibi biþey bütün gelecegimizi yiyeceðimizi vergiye veriyoruz arkadaþlar ucuz görmeyelim hemen herþeyi hani kimseyi desteklediðimden deðil beni hiçmi hiç alakadar etmez ismail yk falan nereye isterse oraya geçsin ama biþeyide normal göremem hatta bizler bile bazen iþte laf gelimi diyoruz hepimiz hani bu vergiler yüzünden falan terk edecem iþte memleketi diye neyse dostlar önce... unakýtana.... bir pasaport cýkartmak lazým kolombiya vatanþlýgýna yollacan veya böyle düþünenlere güzel yerler seçip posta yapacan .......saygýlar
    Konu ayvacýk tarafýndan (04-02-2009 Saat 12:09 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: xxxxxxxxxxx

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türk vatandaþý deðilim ama vergimi ödüyorum

Ýsmail YK, hakkýnda çýkan 'Alman vatandaþý olduðu için vergi ödemedi' iddialarýný yalanladý.

Ýsmail YK, hakkýnda çýkan "Alman vatandaþý olduðu için vergi ödemiyor" iddialarýna yaptýðý basýn açýklamasý aracýlýðýyla yalanladý. Ýsmail YK, Alman vatandaþý olduðunu kabul etti ve ekledi:

"Almanya'da yaþadýðým için mecburen Alman vatandaþý oldum ve bunu hiçbir zaman saklamadým. Geçtiðimiz sene 9 bin 54 TL olan vergi borcumu ödemiþ bulunmaktayým."
    eðer bunu kalpten söylüyorsa ve açýklýyorsa gerçekten mesele yok þimdi gelelim 2 meseleye herkes vergiler qerçekten aðýr diyor evet doðru söylüyorlar ama ismail yk gibi insanlar için deðil benim gibi asgari ücrete çalýþan ve küçük esnaflar için ben onun gibi parayý hamuduyla götürmüyorum kliplerde arabada parçalayamýyorum bilmem anlatabildimmi bende almanya doðumluyum lakin býrakýn vergiyi hiç bir þeyi deðiþmem cennet vatanýma kaldýki vatandaþlýðýmý deðiþtireceðim!

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri