Teşekkur: 0
slm arkadaslar benim makinam sunny 7011 dc 12.c1.a5 dün en son yazılımı yükledim sunny nin 12731 v 3333 frekansından tp yi yukledim tarattırdım fakat 40 kanal civarın da buldu elle girmeye calıstım kanalları hata verdi ve sonradan farkettim kanal kilitini acık yapamadım *** menüsünde lefauld yaptım ama yine olmadı yardımcı olursanız ve butun turksat kanallarını yuklememde yardımcı olursanız sevinirim
tşk ederim hçakır ilgin için ama kanal kilitini nasıl açık yaparım acaba
slm ben yanlışlıkla 10053 cxu cihaza 10051 fta yazılımını atmışım kanal listesini de almıyor ve de tekrar 10053 yazılımını atmaya çalışıyorum onu da almıyor yardım lütfen
Sarı+mavi+yeşil+menu tuşlarına sırasıyla basarak k ey tablosuna girin, ve " Load Default " işlemini gerçekleştirin..kanal kilidini kaldırmayı deneyin..Bu yöntem işe yaramazsa ; Cihazınıza BL2.1.9V4(Kurukafa) yükleyiniz..Yükleme yaptıktan sonra kanal kilidi yine açık konuma gelmezse (kurukafayı yükledikten sonra) kullandığınız yazılımı tekrar atınız..
arkadaşlar bende başlıktan anlaşılacağı gibi 9040 cıx var cihaz aldığım gibi kullanıyom sistem bilgisine gidiğimde at-9040 cıxz last updatede oct 04 2005 loader v6.1.9 c.a=2.2.3 yazıyor bu sitemde ne gibi güncelemer yapapilir ne gibi kanallar izleye bilirim yapmam gerekli işlemleri detaylı şekilde anlatabilirmsiniz.?teşekkür ederim şimdiden
usta 1030 sky orjinal yazılım attım çalışıyo ama emu yok nasıl ne yazılımı ve softcam atarım bilgi için teşekkürler![]()
Dostum H.Cakırın söylediklerini yap sorun çüzülecektir. Yani Türksattaki tün frekansları sil yukarıdaki tp yi yaz bütün kanallar çıkacaktır. Ayrıca tp olarak 255 tane alıyor bunların çoğu sapma tp dir yeni tp gireceksen boş tp leri silip ondan sonra gir yeni kanal bulacaksın. kolay gelsin...
MURTAZ.:45:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri