REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
48 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dreambox ' ın Şifresini Unutanlar için, Şifre Sıfırlama Kılavuzu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar şifre sıfırlama işlemi yaptıktan sonra dreamboxa telnetten girdiğim zaman şu yazı çıkyor.BusyBox on Localhost login: buraya root yazdığımda alta passwd: bir yazı geliyor. fakat buraya hiçbirşey yazamıyorum. dolayısıyla makanaya giremiyorum.bunu nasıl düzeltebilirim.makinaya girmek için.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart teşekkür

gerçekten çok işimize yaradı.çok teşşekkür ederiz.adım adım hepsini uyguladık.saol.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 1300re Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar şifre sıfırlama işlemi yaptıktan sonra dreamboxa telnetten girdiğim zaman şu yazı çıkyor.BusyBox on Localhost login: buraya root yazdığımda alta passwd: bir yazı geliyor. fakat buraya hiçbirşey yazamıyorum. dolayısıyla makanaya giremiyorum.bunu nasıl düzeltebilirim.makinaya girmek için.

slm arkadaslar ayni sey benimde basima geldi username istedi root dedim
    sonra psswrd istedi karsisina bi seyler yazmak istiom ama nafile klavye calismio yani hic bi sey yazamiorum klavye calismio o an ne yapmam gerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bykus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaslar ayni sey benimde basima geldi username istedi root dedim
    sonra psswrd istedi karsisina bi seyler yazmak istiom ama nafile klavye calismio yani hic bi sey yazamiorum klavye calismio o an ne yapmam gerek
    guncel bılgısı olan varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağolun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri