ANKA Giriþ Saati : 29.01.2009 16:10
Güncelleme : 29.01.2009 17:20
Çalýþma ve Sosyal Güvenlik Bakaný Faruk Çelik, Sosyal Güvenlik Kurumu'na yapýlan itirazlarýn iþlemlerinin tamamlanmasýnýn ardýndan *** alacak olanlarýn yardým tutarlarýna iliþkin listelerin Emlak Bankasý'na bildirileceðini kaydetti.
Bakan Çelik, BBP Genel Baþkaný ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazýcýoðlu'nun *** ödemeleriyle ilgili soru önergesini yanýtladý. Konut Edindirme Yardýmý hak sahiplerine iliþkin listelerin 27 Temmuz 2008 tarihli Resmi Gazete'de yayýnlandýðýný hatýrlatan Bakan Çelik, bu listelerde isimleri yer almayan ancak *** almaya hak kazandýðýný ileri süren kiþilerin üç ay içinde baþvuruda bulunmalarýnýn öngörüldüðünü söyledi.......
"haber uzayýp gidiyor...bendeniz *** ödeme rakamýný internetten öðrendikten sonra itiraz için yüzlerce kez aradým ilgili telefonu...nihayet biri çýkýp otarihlerde çalýþtýðým yerlerdeki maaþ bordrolarýný istedi...(1992-1995)
zamanýnda þirketin ismi farklý idi...þimdi daha farklý ve hsbc bankasý satýn almýþ...insan kaynaklarýný aradým...biz ilgilenmiyoruz dediler...tekrar aradým müdürleri ile görüþtüm rica minnet tamam dedi...iki ay sonra dökümler geldi...gittim ssk ya teslim ettim...2 ay sonra öðrenirsin dediler...2 ay sonra aradým sorun yok rakam doðru dediler..." soðuk bir bardak su iyi gitti peþinden
selametle...

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri