Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Karayip Korsanları 4 Geliyor!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Karayip Korsanları 4 Geliyor!

Walt Disney Karayip Korsanları’nın 4.filminin 2011′de gösterime girmesini planlanıyor. İyi haber Jack Sparrow (Johnny Depp) ve Barbossa (Geoffrey Rush) dördüncü filmde de oynayacak. Kötü haber Will Turner (Orlando Bloom), Elizabeth Swann (Keira Knightley) bu bölümde yer almayacak. Tabi bu resmi olmayan bir bilgi. Film daha önce 2009 için planlanmıştı ancak daha sonra 2011′e alındı. Johnny Depp bu filmde oynamak için 40 milyon dolar alacak.

Yapımcının röportajı

''karayip korsanları 7' den 70' e herkesin sevdiği bir film.özellikle biz bu filmde ismini yüzüklerin efendisinde duyurmuş orlando bloomun johnny deep ten daha iyi oynayacağını sanıyorduk fakat gelgererim ikiside rolünü çok iyi oynadı.fakat johnnynin daha iyi oynadığı kesin.kaptan jack sparrow karakteri izleyenler tarafından çok beğenilen ve will i ve elizabeth i ikinci tarafa atan bir karakter.bu karakteri sağlayansa tabiki deep.örneğin karayip korsanlarında johnny' nin jack hali her konuşuşunda parmakları oynuyor vücudu sallanıyor ve rahat davranıyor.orlando ise daha sonradan korsan olmuş kendi görevini iyi yapan ama fazlasını yapmayan biri.aynısı keira ve diğer oyuncular içinde geçerli.bizim bu filmi yapmaktaki amacımız korsanların bitimini biraz da fantastikleştirerek anlatmak.ve bunu da çok iyi yaptığımızı düşünüyorum.1.film bizim jacki will i elizabeth i inciyi tanığımız bölüm.o bölümde elizabeth barbossa ve jack daha ön planda will daha geri düşüyor.çünkü elizabeth kaçırılıyor jack gemiyi geri almaya çalışıyor ve barbossa gemiyi jacke geri vermemeye çalışıyor.2.filme geldiğimizde film baştan will ve elizabeth üzerine kurulu.çünkü onların korsan oluşu ve sandık peşine düşmeleri.ama film sonunda film jack üzerine dönüyor.3.filmde ise başta film jack üzerine kurulu.ama sonradan filmin 2.filmden kalan will in babasına sözü ile film will üzerine dönüyor.yani 2. ve 3.film will üzerine kurulu.ben senaryoyu okuduğumda will in öldüğünü görünce bu filmin yapımcılığını bırakmak istedim.ama senaristler 2.filmde babasına söz veriyor kalbi bıçaklayacağım diye ama kalbi bıçaklarsa babasını kurtarmış olur ama elizabeth i kaybeder.bu yüzden will ölüyor kalbi bıçaklıyor ve elizabeth çok üzüldüğü için onu sevmeye devam ediyor dediler ve bu fikirden vazgeçtim.4.film ise çok farklı bir şey olacak.örneğin bu filmde yeni kahramanlar çıkacak film bi nevi onların üstüne kurulu olucak.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yapılsın bence çok iyi bir seri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede cok ii bi seri ama baya bi zaman alacak heralde cıkması

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ard arda cıkmasındansa belli sene aralarla cıkması daha iyi çünkü acele ile yapılan işler pek iyi olmuo.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yine süper bir şekilde gelio. denizlerin hakimi siyah inci

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydurma saçmalığın taaaaaaaa kendisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zevkler ve renkler tartışılmaz dostum bana göre güzel ve ***ifli sana göre saçma ama her ne olursa olsun bu film bana göre izleyici kitlesi ile kendini ispatladı!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adı üzerinde film kimi macera kimi bilim kurgu kimi komedi bazıları için bişi ifade etmez.

ama burdada konuada aşağılayıcı kelime kullanamazsın.

Son seride dünya filminde girdap sahnesi süper olağanüstüydü geçen gün digitiürkte yayınlanıdu başını kaçrımıştım ama tekrarı yıne verilir. bakalımbu sefer baştan sona izliyecem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdiye kadar çekilen en kaliteli 10 filmden birisidir bu seriler umarım 4. seride başırılı olur
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede çok güzel film...seyrettiriyor kendini...
    sonuçta film...herşey yapılabiliyor film icabı...ölümsüzlük vs...
    çok ta kaliteli yapıyorlar....
    hangi seride idi hatırlamıyorum, çölde küçük taşlar bir anda böcek olarak koca gemiyi sahile götürmüştü...saçmalığın bukadarı ama çok zevkli idi...bence...***ifle izlenir...
    selametle...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri