REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ali Kırca show tv neden rest cekti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ali Kırca show tv neden rest cekti

FLAŞ!..FLAŞ!..SHOW TV'DE BÜYÜK KAVGA!..ALİ KIRCA KİMLERLE NEDEN KAPIŞTI?..KIRCA ANA HABER BÜLTENİ'NE ÇIKMAYACAK MI?..(MEDYARADAR-ÖZEL)

Show TV'de az önce büyük bir kavga yaşandı.Ali Kırca ile yönetim arasındaki anlaşmazlığın nedeni ne?..Ali Kırca "Ana haber bültenine çıkmayacağım" restini neden çekti?...

Show TV anchormani Ali Kırca ve ekibinin hazırladığı Siyaset Meydanı'nda bu akşam 1 Şubat 1999'da kaybettiğimiz Barış Manço anısına bir program yayınlanacaktı.Programa birçok ünlü isim davet edilmişti.

Programın canlı yayınlanması planlanmıştı.Ancak yönetim Yemekteyiz isimli programı Siyaset Meydanı'na tercih ederek yayını 00.30'a kaydırınca Ali Kırca geçen hafta yayınlanan Ergenekon programının tekrar banttan yayınlanmasını istedi.Bu akşam çekimi yapılacak Barış Manço programının ise yarın akşam yayınlanması gündeme geldi.

Ancak yönetim bu kez yarın akşam için programın yayın saatinin 23.30 olduğunu açıklayınca ipler koptu.

Ali Kırca bu durumu "saygısızlık" olarak nitelendirdi ve yayın saatinin düzeltilmemesi halinde ana haber bültenine çıkmama kararını Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'a bildirdi.

Kırca şu anda Genel Yayın Yönetmeni Murat Demirel ve kurmayları ile birlikte kanalın dışında toplantı yapıyor.

Gelişmeler MEDYARADAR'da olmaya devam edecek...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ali Kırca için sorun değil doğan gurubunda yeri hazırdır merak etmeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Siyaset Meyda nı gibi önemli ve güzel programı Yemekteyiz diye saçma sapana bir porgrama değişen Zihniyete karşı bence en güzelini yapmıştır...N ekadar salak ve gereksiz bir program varsa ekranlarda..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben olsamda o saatte yemekteyizi izlerdim reiting meselesi
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

5. 02-02-2009, 10:58

Sebep
    Konu başlığına uygun gidiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yemekteyiz gibi kabak saba bir programı cocuklarınıza sakın izlettirmeyin sonra mazallah çocuklar annesinin yaptıgı yemekleri beğenmezler ve yemek şeçme hastalığı başlar bence zararlı bir program yayından kaldırılması gerekir asllahın bize verdiği nimetleri kötülemekde çabası:=))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ali kırca haklı bence9

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu program aşman ve avusturya kanallarında da var fakat bu kadar anlamsız değil.inanın bu gibi programları seyrederken bütün sinirlerim bozuluyor.bir tane yetmez gibi ikincisi de oldu üçüncüsünde korusun.inşallah bunlarda yayından kaldırılır bizlerde rahat ederiz.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nurettin01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu program aşman ve avusturya kanallarında da var fakat bu kadar anlamsız değil.inanın bu gibi programları seyrederken bütün sinirlerim bozuluyor.bir tane yetmez gibi ikincisi de oldu üçüncüsünde korusun.inşallah bunlarda yayından kaldırılır bizlerde rahat ederiz.selamlar.
    arz talep meselesi...seyredilince mısır patlağı gibi çoğalıyor...starda gördüm buna benzer bişey...millet seyrediyor demekki...seyretmemek lazım...hoşuna gitmiyorsa tabi...bende seyretmem ama hanım ı birtürlü ikna edemedim...ne zmaan lavaboya kalksam hemen o kanala geçiyor..."acaba nasıl yemek yapmış" diye merak ediyormuş...hasbinallah....
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arz talep meselesi...seyredilince mısır patlağı gibi çoğalıyor...starda gördüm buna benzer bişey...millet seyrediyor demekki...seyretmemek lazım...hoşuna gitmiyorsa tabi...bende seyretmem ama hanım ı birtürlü ikna edemedim...ne zmaan lavaboya kalksam hemen o kanala geçiyor..."acaba nasıl yemek yapmış" diye merak ediyormuş...hasbinallah....
    selametle...
    bizim evde de aynı. sanki yemek yapmayı oradan öğreniyormuş gibi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

show tv dizileri bile bıraktı.yemekteyiz tutunca her akşam cıkıyor...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri