REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: thorda sinyal yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs thorda sinyal yok

selam arkadaşlar 120 lik parabol antenim var thor uydusundan 1-2 gündür sinyal alamıyorum yer istanbul anadolu yakası. en son ayar yaptığımda 11785 h 27500 frekansında %95 sinyal vardı. ince ayar yapmama rağmen bazı tpler %55 civarında. cihazım ss2 pcı. sizde durum nedir. yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11785 de sinyal yok mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11785 h 28000 de sinyal yok ss2 pcı da ama normal reciverda denemedim olma ihtimali büyük diye düşünüyorum normal reciverda. sizde durum nedir. cihazınız neydi acaba. cevabınız için teşekkürler.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sileliersin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    11785 h 28000 de sinyal yok ss2 pcı da ama normal reciverda denemedim olma ihtimali büyük diye düşünüyorum normal reciverda. sizde durum nedir. cihazınız neydi acaba. cevabınız için teşekkürler.
    uydu alıcınızada bir bakın her ikisinde de yoksa çanaktan kaynaklı birşey olablir.

Çanak , lnb ayarlarınızı ve kablolarınızı kontrol ediniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an %47 geldi 11785 diğer tpler yok. açıulmayan paketlerde sinyal var ama digi tvde yok.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sileliersin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu an %47 geldi 11785 diğer tpler yok. açıulmayan paketlerde sinyal var ama digi tvde yok.
    birde uydu alıcınıza bakarmısınız.Biliyorsunuz tv kartlarında sinyal düşer uydu alıcısında durum nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo thor yrdım

selam ustalar thor uydusu siirt ten çanak çapı kaç olmasılazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım, bekledim o bölgemizden bu uyduyu izleyen bir arkadaşımız yanıt verir mi diye ama veren olmamış. THOR'u Siirt'ten rahatlıkla izleyebilmeniz için çanak çapı sanırım 150'den aşağı olmaması gerekir. Manisa'dan bile 90'lık çanakla liste sonundaki özelliklede H (yatay) birkaç frekansı zor alıyorum. Bu frekanların sinyal güçleri çok zayıf. Bu nedenle çanak çapı yüksek oldukça verimde artıyor. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siirt en 23 kanal alyorum fırenkas 12418 11785

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kocaeli körfezde 90 lık çanakla 314 kanal alıyodum bu gün baktım 140 kanal çıkıyo sinyal seviyelerinde düşme var digi paketinin seviyesi 72-74 tü 60 a düşmüş hayırlısı

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri