53 derecede paylaşım işi randımana tam olarak binmedi, 53 derecede 11044 V 44950 frekansını ayarlayıp paylaşım alabilirsiniz. izmirden 90 lık çanakla rahat alırsınız.
Teşekkur: 0
53 derecede paylaşım işi randımana tam olarak binmedi, 53 derecede 11044 V 44950 frekansını ayarlayıp paylaşım alabilirsiniz. izmirden 90 lık çanakla rahat alırsınız.
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
arkadaşlar yumatu ıq twin makınaya kabloları ters bağlıyarak ash hatası vermesine rağmen yazılımı yükledim veya öyle zanediyorum paylaşım çanağımı 33 ten 53 aldım ama malesef ne hikmetse paylaşım alamadım bir yerde hata yapıyorum ama nersei keşfedemedim
yazılımı yüklerken arka anahtarın yanınında bulunan çıt çıt düğmeler aşağı konumda olacak şekildemi attınız , birde 53 derece için sinyal seviyesi %50 nin üzerinde olmalıdır data güncelleyebilmesi için, 53 ü aparat ile mi alıyorsunuz?
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
hocam aparat ile almıyorum ayrı bir parabol 90 lık çanağımı 53 çevirdim ama sinyal seviyesi 56 kalite 47 çok uğraştıysamda bir türlü yükseltemedim seviyeyi yazılımı atarken çıçıtlar aşağıdaydı
yumatu ıq plus twin ile 21 den veya 33 ten paylaşım alabilirmiyim ve bunu yazılımı varmı
Konu oxepa tarafından (05-02-2009 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.
Hayır bu yazılımla 21 ve 33 dereceden paylaşım alamazsınız.Bu yazılım 53 derecenin yazılımıdır.Yazılımı atarken kabloları ters çevirmenizin amacı dataları aldığınız
ikinci board'a yazılımı atmaktır.Yani attığınız yazılım direk ikinci board'a gitmektedir ve bu yazılım sadece 53 derece ile alakalıdır.
hocam derdimde o zaten 53 ten birtürlü paylaşım alamamak bende acaba 21 in veya 33 yazılımı varsa onları yüklesem tekrar paylaşım alabilirmiyim diye merak ediyorum yoksa yumatu ıq plus twin cihazlar sadece 53 tenmi paylaşım yapmak zorunda
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
arkadaşlar digibox 5400 33 derece çalışıyormu benim cihazda çalışmıyor ***lermi değişdi yoksa bir sorunmu var acaba
arkadaşlar bilgi kirliligi var şuan hiç bir sağlıklı bilgi yok cihazlarda sağlıklı çalışmıyor yazılımları çökmüş .yenisi yapılıyormuş.kimse birşey bilmiyor lütfen farklı arayışlara girmeyin boşa uğraşmayın.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri