Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
58 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Next Super Plus Uydudan Güncelleme Ota Test Yazılımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı haldunersan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next 2000 süper plus cıs usb cihazlar piyasaya bugünlerde çıkacak microbox cihaz ile twin cihaz haline gelecek mi. veya ota yazımında twin protokol var mı.next cihazı twin hale getiren bir ek kutu çıkaracak mı.

arkadaşım zaten şr.u an piyasada super plus usb modeller var. ota yazılımında şu an twın özelliği yok. harıcı aparat ile yapılabilir ama yazılım beklenıyo

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılım next2000 cx super plus usb sizde geçerli mi? saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı winner Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yazılım next2000 cx super plus usb sizde geçerli mi? saygılar

şu an sadece usb li modeller için verıldı arkadaşım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benimkide usbsiz next 2000 cx superplus aldığıma alacağıma pişmanım berbat bir cihaz açılışta bile zor açılıyo bazen fişini çıkarıp takmak zorunda kalıyorum; hemen usbli modelini çıkarıp usb siz modelini alanları enayi yerine koydular.Ayrıca içindeki çipde değişik olduğu için emuda çıkartmıyorlar en son yazılım 2008 nisanda çıktı.Ben next ilkdefa 2000 leri çıkarttığında almıştım; Yüksel elektronik'ten o cihazlar süperdi 5-6 sene kullandım, şimdi ise büyüdüler ve müşterilerini, kendilerini buralara taşıyan insanları beğenmiyorlar, aşağılıyorlar. Kaldı ki bulunduğum şehire ilkdefa ben getirttim istanbul'dan ve benim sayemde bir sürü next cihaz satıldı o günlerde sürekli destek oluyorlardı; şimdi ise nazlanarak ve de şikayetlenerek iş yapıyorlar emu su kuvvetli olmasa idi bu cihaz bu günlere gelirmiydi bu firma bu kadar büyürmüydü aceba, kaldı ki bu cihazdan çok daha iyileri emu yüzünden bu piyasada tutunamadı.En kısa zamanda satıp bir daha next marka almayacağı. Çok kızgınım.
    Konu wedwax tarafından (15-03-2009 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: kelime yanlışlıkları ve de eklemeler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart NEXT NEXT STAR YE-2000 CX SUPER PLUS yazılım ihticacı

ben cihazı aldıgımda menu bölümde cey bölümü vardı şimdi ceybölümü yok ceyli yazılımı nerden bulabilirm eger elinizde varsa bana yardımcı olurmusunuz... bazı kanalların ceyini giremiyorum...yazılımı olmadığı için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merci beaucoup

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uzun lafin kisa si.avunuyoruz vel hasil.Yinede tesekkürler.:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydudan güncelleme yaptım ve yeni verisyonla uydudan güncelleme menusu kayboldu ve son yazılımı atmaya çalıştım ve recieveren ekranında garip harfler çıktı ve güncelleme yapmadı recieverem next 2000 cx super plus usbli olan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar lütfen yardım cihazımda uydudan güncelleme bölümü kalktı ve yeni verisyonu atarken cihaz kiliteniyor cihazınız bootlanacaktır yazıyor sonra kapanıyor açılmıyor. ekranda r;rr gibi harfler çıkıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı thebest01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar lütfen yardım cihazımda uydudan güncelleme bölümü kalktı ve yeni verisyonu atarken cihaz kiliteniyor cihazınız bootlanacaktır yazıyor sonra kapanıyor açılmıyor. ekranda r;rr gibi harfler çıkıyor
    evinizde pc varsa bir defaya mahsus cihaza RS232 aracılığıyla boot moduna
    yazılımı atınız sora reset atın cihazınıza.daha sora menü girişler bölümünde
    kırmızı yanı kayıt tuşuna basın gelen pencerede 1234 yazıp cas bölümüne
    gelin oraya girip kapalı olan her şeyi açıp kaydedin.ok dir

boot modunda yazılım atma link resimli anlatımı bakınız.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu f47xfenerli tarafından (14-04-2009 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri