Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: İlk Uyduma tavsiyeleriniz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı We@sley Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İlgilenen herkese teşekkürler.Bugün gittim sordum seoul'ü 225 TL dediler.Fakat bir internet sitesinde 203 TL'ye buldum.Mavibilgisayara da baktım 248 diyo.

(Bu arada paylaşım olayı nedir? Tam anlamadım da)

paylaşım olayı şu an netten ve uydudan olmak uzere iki şekilde yapılıo arkadaşım netten ve uydudan şifreler cıhaza gönderılerek şifrelı kanallar açılıyor. netten paylaşım konusunda mutlaka adsl bağlantın olmak zorunda ve bellı bir yerden server alacaksın bu konuda forum kuralları gereği sana bu kadar bilgi verebilirim bu seçimi kullacaksan dream box bir cihaz alacaksın.

uydudan paylaşım işindede baff ve yumatu markaları şu an uydadan paylaşım cihazları piyasada mevcut ve ucretsız paylaşım verıolara ama ne kadar surer bellı değil.

diğer öğrenmek istediğin şeyler için forumda arama yap yada googleye başvur. forum kurallarını okumayı unutma.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ustama katılıyorum Next super plus diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan arkadaşım bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
    Bu şifreli kanalları dreambox'tan başka açabilen bir marka yok mu?
    (Dreamboxlar biraz pahalı da )

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı We@sley Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dream dışında diger linux tabanlı cihazlar olabilir ama bence onu alcagınıza dream alın derim.

ayrıca sadece dreambox şifre çözme bakımından hiç bir işe yaramaz.Server olmadıgı sürece diger cihazlardan farkı kalmaz.

Bunuda unutmamak lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dream dışında diger linux tabanlı cihazlar olabilir ama bence onu alcagınıza dream alın derim.

ayrıca sadece dreambox şifre çözme bakımından hiç bir işe yaramaz.Server olmadıgı sürece diger cihazlardan farkı kalmaz.

Bunuda unutmamak lazım.

eğerkı normal cıhazlarda emu ile acılabılen kanal varsa zaten dream ın kendu emusu bunu ınternete yanı servere gerek kalmadan acıyor ben ınternetsız emu ile dreamı 6 ay kullandım diğer cıhazlarda artı mct paketını bile emu ıle acıyordu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eğerkı normal cıhazlarda emu ile acılabılen kanal varsa zaten dream ın kendu emusu bunu ınternete yanı servere gerek kalmadan acıyor ben ınternetsız emu ile dreamı 6 ay kullandım diğer cıhazlarda artı mct paketını bile emu ıle acıyordu.
    mantıken yazdıgım o anlama gelsede ona vurgu yapmak istememiştim.

Demek istedigim ve kişisel düşüncem dreambox alınıp server olmadan da diger cihazlarla aynı oldugunu hatta daha iyi oldugu fakat server'ınızda oldugunda paranıza göre acılacak paket sayısıda artıyor.

tersten söyleyip kafa karıştırdıgım için özür dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

arkadaşım bende nacizane fikrimi belirteyim konu edilen olayın yarını yok bi arkadaşım yeni ayarlattı 2 gün ancak seyretti hala yeni gücelleme bekliyor iyi düşün derim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en ucuz bir cihaz al 1---2 yıla kadar bun lar çöpe gidecek piyasa doydu hd çıkaracaklar başladı bile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler.
    Seulde karar kıldım.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serverlere hiç güvenmeyin, o cihazlar elinizde patlayabilir...:46:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri