REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: baff twin ler çalışmakta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart baff twin ler çalışmakta

baff twinler çalışmakta arkadaşlar hayırlı olsun 33 21 53 40 derece faal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu anda 53 derecede S.x View'ler çalışmakta daha çalışmalar devam ediyor.Bir iki güne kadar her şey yerli yerine oturacak arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

azına saglık ustam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu anda 53 derecede S.x View'ler çalışmakta daha çalışmalar devam ediyor.Bir iki güne kadar her şey yerli yerine oturacak arkadaşlar.
    acaba tamamen düzelirmi yoksa gidermi bu olaylardan sonra bir çok arkadaşım almaktan vaz geçti geçen hafta sonu kara köyde satıcıyla görüştümde cumartesi akşamı düzelicek dedi ve ekledi 40 tane yeni kanal daha paylaşıma açılcak dedi acaba dogrumu yalanmı bir malumatınız varmı:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baff 6000 gold twın 53 derce için hangi yazılımı yuklemem gerekli cihazı yeni aldım dün kapagı acıp içindeki kabloyu ters takı uste yazılım yukledim. bişey acmadı. şu anda acmıyor. gold twınlere biss *** flan girmek gerekiyormu yardım bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sahin47 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    baff 6000 gold twın 53 derce için hangi yazılımı yuklemem gerekli cihazı yeni aldım dün kapagı acıp içindeki kabloyu ters takı uste yazılım yukledim. bişey acmadı. şu anda acmıyor. gold twınlere biss *** flan girmek gerekiyormu yardım bekliyorum.
    53 derece için aşağıdaki yazılımı yükleyiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 53 derece yazılımını atmıştım ama 53 derecede sinyal sorunu olduğu için tekrar 33 derece 1 board yazılımı attım ve bu yaptıklarımla 33 dereceden paylaşım alabilirmiyim alamazsam ne yapmam lazım forumdaki tüm arkadaşlara hayırlı akşamlar dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 33 derece paylaşım

33 derecede paylaşım sona ermiştir bilgilerinize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ıyı guler arkadaşlar bende DREAM CİNEMA uydudan paylaşili ilgili bir heber yokmu yardımcı olursanız sevinirim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri