REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Digitürk`e rakip geliyor!!! FOX Dijital Platform

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fox kuruyor demek.Belki de Fox Kids geri döner.Şaka bir yana Fox'un platformu var zaten Digiturk.Kanallarının tamamı orada.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hala kuruyor gecen seneden beri ama bir icraat yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi hayırlısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rekabet her zaman iyidir.O da gelsin bakalım biraz da ondan kazıklanalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bakalım bizim ülke bu kadar platformu kaldırabilecekmi
    kaldırır usta kaldırır bizim millet bunada saldırır nasıl olsa milleti kandıracak tatlı yalanlar bulurlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Digitürk`e rakip geliyor!!! FOX Dijital Platform

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Rekabet her zaman iyidir.O da gelsin bakalım biraz da ondan kazıklanalım.
    Aynen Katılıyorum ustam diğerleri yeterince kazıkladı birazda bu kazıklasın bakalım hadi hayırlısı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eee çıkmadımı hala bu fox.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10 Digitürk`e rakip geliyor!!! FOX Dijital Platform

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eee çıkmadımı hala bu fox.
    Hala beklemedeyiz yakında nur topu gibi bir Fox Dijitalimiz olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fox tv sahibi murdoch şimdide atv ve minika go minika çocuk atv hd atv haber atv haber hd yeniasır alırsa fox crime fox sport fox kids fox
    avrupadaki platromunu sayarsan atv satın alırsa atv hd minika çocuk minika go şifreli olur . ben almasını istemem alırsa hepsi şifreli yeni bir platfrum olur aydın dogan star grubunu ucuza aldı yeşilçam tv dizimax ve diğerlerini sonra ne yaptı şifreli şimdide millete yıllık 180 tl satıyorlar üyeliği ben 2009 aldığım makinayı sözleşmede 23 kanal ömür boyu şifresiz olcak diye yazılı . tahütname var. kapata kapata 9 kanal a indi 3 ay önce bana dsmart telefon açıp eski üyemizsiniz isterseniz uydu makinanızı değiştire biliriz yenisinle dediler ben yok değiştirmek istemiyorum dedim neden değiştirmek istemiyorsunuz dediler istemiyorum dedim nedeni yok dedim millete telefon açıp 2009 uydu alıcılarını değiştirmeyi talep ediyorlar .amaçları eski uydu alıcılarını toplayıp yenisini verip 1 yıl sonrada 180 tl üye yapmak 2009 uydu alıcısı olanlara sözüm sakın değiştirmeyin yoksa yeni makinayı 1 yıl kullanıp sonrada yeşilçam tv seyredemezsiniz 1 yıl sonra paralı izlersiniz 180 tl verip de eski makinaları olnlar değiştirmesin. benden söylemesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

esasında fox platrom var avrupa da türkiyede olsa süper olacak

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri