Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: UEFA ile yapılan Şampiyonlar Ligi yayın anlaşmasının sadece Türkiye’yi kapsaması nede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart UEFA ile yapılan Şampiyonlar Ligi yayın anlaşmasının sadece Türkiye’yi kapsaması nede

UEFA ile yapılan Şampiyonlar Ligi yayın anlaşmasının sadece Türkiye’yi kapsaması nedeniyle, maçlar normal uydu alıcısı ile izlenemiyor.

Kablo ve karasal anten ile Star TV’den sorunsuz izlenebilecek maçları ayrıca D-Smart 24. kanal ve HD kalitesiyle HD-Smart 112. kanal’dan izleyebilirsiniz...

MAÇA DOĞRU

Star TV’de Şampiyonlar Ligi gecesi Kadıköy’den Şükrü Saracoğlu’ndan start alıyor. Ertem Şener’in sunduğu Feryal Pere, İlker Yasin, Uğur Meleke , Cem Pamiroğlu ve Bülent Yavuz’un yer alacağı Maça Doğru’da canlı bağlantılar,sürpriz röportajlar,birbirinden ilginç görüntüler ve yorumlar yer alacak.

FENERBAHÇE – ARSENAL / 21 EKİM SALI / 21:45 / CANLI

Şampiyonlar liginde Fenerbahçe kendi evinde, dünya devi Arsenal’li ağırlıyor. Kadıköy’de ki muhteşem mücadele Ertem Şener’in anlatımıyla naklen ve sadece en iyilerin kanalı Star’da.

MAÇIN ARDINDAN

Bu maçın hemen ardından maç sonrasında Kadıköy’de yaşananlar, Luis Aragones’in
    ve futbolcuların röportajları, Arsenal’de Arsen Wenger’in görüşleri, sarı lacivertli yönetimin yorumları , bu programda ekrana gelecek.

PORTO – DINAMO KIEV / 21 EKİM SALI / 00:50 / BANT

En az Fenerbahçe-Arsenal karşılaşması kadar önemli bir mücadele. D.Kiev-Porto maçının tamamı banttan Star’da...

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖZETLERİ

Dinamo Kiev-Porto maçı bitecek sonrasında Avrupa’nın 4 köşesinde Devler Liginde nefes kesen maçların geniş özetleri yine en iyilerin kanalı Star’da olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlarda utanma sıkılma yok ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

star

dostum artık star biss lede çözülmicekmiş doğrumu bu ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Koca koca yalanlar. aydın doğan 2 fazla dzmart satsın diye uydudan kapattılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullanılan cümleler dikkat edelim....

samiabi bu 2 oldu. cümlelerin hoş değil...banlanmak istemiyorsan dikkat et..
    Konu MUTAF tarafından (22-10-2008 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben artık d şımart alacağım var ise de almam starıda kanal listemden sildim haytta para vermem bu adamlara inadına ne kadar illegal yöntem varsa ki var o şekilde izliycem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunu duyurularda yazdık Bazı nhayali forumlar ve siteler k ey vermeye devam ediyor hepsi fake cıktı.Starı izlemek isteyen abone olacak deniliyor herkese zaten bu bildirildi ama malesef yine star tv kod girince forumlarımız kilitlenmekte halen anlamıyorum bu işi.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim anlayamadığım madem star başka ülkelerden izlenmesin diye şifre koyuyoda bu şifreyi neden bize bi şekilde iletilmiyo.bi diğeride biz neden aztvden şampiyonlar ligi maçlarını izleyebiliyoruz.onlar bizi izlemesin diye neden şifre koymuyolar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kanal1,de dünya kupasında şifrelemişti ama şifreyide internet sitesinden verip yardımcı olup,izletmişti.starda aynı olayı yapabilir...:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wolf41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kanal1,de dünya kupasında şifrelemişti ama şifreyide internet sitesinden verip yardımcı olup,izletmişti.starda aynı olayı yapabilir...:49:

star tv de biss şifrelemeyle yayın yapmaktalar maç zamanında.bence artık star ı(şampiyonlar ligini) uydu cihazımızla şifresiz açık izlememiz çok zor.ya karasal yayınla veya digitürk teki star dann yada d smart uydu cihazıyla starı(şampiyonlar ligini) izleyebilicez.
    belki şifreleri verirseler izlenir ama sanmıyorum şifreleri vereceklerini...
    .

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri