Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Artýk Yabancý Site Kalmadý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Google Translate'ye Türkçe'yi de ekledi

Google'ýn çevirimiçi çeviri hizmeti olan Google Translate'e 7 yeni dil eklendi. Bu diller arasýnda Türkçe de bulunuyor.

Google'ýn bu yeni hizmeti sayesinde Türkçe'den çok sayýda dile ve diðer dillerden Türkçe'ye metin ve internet sitesi çevirisi yapabileceksiniz. Böylece, anlamakta güçlük çektiðiniz herhangi bir yabancý kaynaðý, kolayca Türkçe'ye çevirebilecek veya istediðiniz bir cümle ya da kelimenin Türkçe karþýlýðýný öðrenebileceksiniz.
    Bu hizmetten yararlanmak için öncelikle Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. týklýyorsunuz ve sayfanýn ortasýndaki "Enter text or a webpage URL" kutusuna tercümesini istediðiniz web sitesinin adresini giriyorsunuz. Dil seçeneklerinden "English > Turkish" ya da "Turkish > English"i seçip "Translate" düðmesine týklayýnca tercümenin yapýldýðý yeni sayfa açýlýyor. Hizmet çok yeni olduðu için tercüme çok baþarýlý olmasa da, en azýndan konu hakkýnda genel bir fikir elde etmeyi saðlýyor.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

google bu hizmeti iyi oldu.

bilgilendirdiginiz için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

haberlerdede izledim tam çeviri yapmýyordu anlatýlanlara göre

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yargýç_1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    haberlerdede izledim tam çeviri yapmýyordu anlatýlanlara göre
    evet onu bende gördüm.

Zamanla düzeltilirler diye tamin ediyorum.

ama bilenen bir gercek var ki google yazýlarý çeviriyor.Yani yazýlar resim gibi baþka bir ortamda ise onlarý ceviremez.

mesela þu bizim free sms sitesini (rusca) çevirttim.Resimler kaldý ama yazýlar süper

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çevirilerde bayaðý yanlýþlar var.düzeltmelerle daha iyi olabilir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Artýk Yabancý Site Kalmadý

arkadaþlar belki bileniniz vardýr ama ben yinede paylaþmak istedim.
    bu siteye yabancý olan sitenin linkini yapýþtýrýyorsunuz ve ondan sonra o site türkçe oluyor.

buyrun bakalým

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    SEMERKAND

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teþekkürler güzelde forum saçma sapan bir türkçe oluyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bi alman sitesini ekledim error turkýsh dedi bunlar bizleri sevmediklerini her yerde gösteriyorlar nalet olsun bunlara yahuuuuuu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Mehmet Kaynaklý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bi alman sitesini ekledim error turkýsh dedi bunlar bizleri sevmediklerini her yerde gösteriyorlar nalet olsun bunlara yahuuuuuu
    haklýsýnýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

paylaþým için teþekkürler
    nasýl ki damarlar kana,nasýl ki bedenler cana o zaman bende sana sana mecburum......ihtiyar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri