REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 44/51 İlkİlk ... 19343536373839404142434445464748495051 SonSon
507 sonuçtan 431 ile 440 arası

Konu: KAON TÜM SERİ Yazılımlarla ilgili Tüm sorunlar buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çihazına güncel yazılım yükleyin. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Biss full ok. dir
    Sayın Adakoğlu 430 nolu mesajıma ilgi gösterebilirmisiniz lütfen.Teşekkür ederim.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm ben ya elımde fınest dıye bır cıhaz var cıhazın on panelınde tek nokta var ufak nokta deyıl buyuktur bana yardımcı olun lutfen saygılar ha bır sey daha fınest 2000 fta dır cıhazım
    Konu helwer tarafından (10-10-2006 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aşağıdaki linke tıkla orada hen kanal editörü hemde kanal listesi mevcuttur
    oradaki kanal editörünü bilgisayarına kur ve onunla yükleyabilirsin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın hallederiz,2 gündür yardım mesajıma ilgi gösterilmedi lütfen siz ilgilenebilirmisniz.Teşekkür ederim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karalaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın hallederiz,2 gündür yardım mesajıma ilgi gösterilmedi lütfen siz ilgilenebilirmisniz.Teşekkür ederim
    Cihazınız nedir? HW nedir bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karalaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın ilgili iyi günler dilerim.Benim problemim şöyle cihazım7010.DCİ -H-W 12.01.05 son olarak 3.Ekim yazılımı olarak (her halde bu Kaon) KSC-511Z -Tabii h-w si 12.01.05 olanını 230 ile attım (ayrıca loder 219.4) güzel çalıştı bugün güncel Sunny için 7010dci için Yazılım çıktı attım fakat cihaz ekranında off yazıyor ve açılmıyor.Şimdi anlatamayacağım bir sürü işlemlerden sonra eski KSC-511Z yazılımını tekrar attım şimdi yine çalışıyor.Bu durumda cihaza sunny kendi yazılımını nasıl atacağım.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
    cihazına buradan kke dosyası gönder düzelir
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı isayuksel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihazınız nedir? HW nedir bakalım
    sayın isayuksel,istediiniz bilgiler bu konuda 430 nolu mesajda detaylı olarak var.İlginize teşekkürler.
    Cihazım sunny 7010dci h/w-12.01.05
    şu an KSC-511Z yazılımı var ben Sunny yazılımı atmak istiyorum
    Konu karalaf tarafından (10-10-2006 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın isayuksel,istediiniz bilgiler bu konuda 430 nolu mesajda detaylı olarak var.İlginize teşekkürler.
    Kuru kafa atmazsınız yani loader 219 v4 yapmazsınız sunny yazılımına geçiştir sorun yasayabilirsiniz..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesajınıza bir üstte cevap verildi diye tekrar cevap yazmadım sorununuzu tam bilemediğim için arkadaşımızın önersi işinize yaramadımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekküler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1030 cihazıma BL618 V1 dönüşüm yazılımı yükledim ekranda 4 çizgi ---- çıkıyor yazılım atamıyorum anlamı nedir bilgisi olan varmı.

Sayfa 44/51 İlkİlk ... 19343536373839404142434445464748495051 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri