REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 50/51 İlkİlk ... 25404142434445464748495051 SonSon
507 sonuçtan 491 ile 500 arası

Konu: KAON TÜM SERİ Yazılımlarla ilgili Tüm sorunlar buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ftemel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende ksc511 12 c0 a5 cihaz var. cihazı resetledikten sonra türksat uydusunda tp listesi 87 de kaldı. yeni tp frekansı girdiğimde hata mesajı veriyor. lütfen yardım
    arkadaşım forumda hazır kanal listesi var onu yükle.yeni tp içinde kullanmadığın uydulardan birini sil öyle dene.kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ftemel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende ksc511 12 c0 a5 cihaz var. cihazı resetledikten sonra türksat uydusunda tp listesi 87 de kaldı. yeni tp frekansı girdiğimde hata mesajı veriyor. lütfen yardım
    arkadaşım burada hazır kanal lstesi mevcut onu yükle sorunun kalmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam arkadaşlar.Benim 1030 sunny cihazıma kaon srteam yazılımı attım çalışıyor sıkıntı yok ama menüsü kanal taşıma silme vb...özellikleri berbet mesala Türksattan otamatik kanal bulmuyor yani anlayacağınız ömrümü tüketti bunların aynı sunny mavi menü özelliği taşıyan stream yazılımı varmı.Sayın ustalar yardımcı olursanız sevinirim.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı medcezir75 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam arkadaşlar.Benim 1030 sunny cihazıma kaon srteam yazılımı attım çalışıyor sıkıntı yok ama menüsü kanal taşıma silme vb...özellikleri berbet mesala Türksattan otamatik kanal bulmuyor yani anlayacağınız ömrümü tüketti bunların aynı sunny mavi menü özelliği taşıyan stream yazılımı varmı.Sayın ustalar yardımcı olursanız sevinirim.....

yok şu anda öyle bir yazılım sunny menülü stream yazılımı.herkes sizin belirttiğiniz şikayetleri yaşamakta ancak başka çare olmadığı için mecbur kullanıyoruz.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam tsk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşlerim yaho bu bizim cihazlar üvey evlatmı neden 911UZ yani 13.42.65 lerin emusu ortadan kayboldu bizde her kes gibi buranın bir parçasıyız lütfen saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BANİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşlerim yaho bu bizim cihazlar üvey evlatmı neden 911UZ yani 13.42.65 lerin emusu ortadan kayboldu bizde her kes gibi buranın bir parçasıyız lütfen saygılar

arkadaşım kimsenin sizi ayırdığı yok şu an editlenebilen yazılımlar bunlar eğer koreden yazılm gelirse foruma eklenir şu an elde olan bu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merci Merci

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam akadaslar , Kaon (Digix) cihazim var . Emulu olan bu cihazla **** wiew , xxl , vb.*** kanallarina bakmam icin ne yapmam gerekiyor.Yardim lütfen .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aykuttr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam akadaslar , Kaon (Digix) cihazim var . Emulu olan bu cihazla **** wiew , xxl , vb.*** kanallarina bakmam icin ne yapmam gerekiyor.Yardim lütfen .
    H/ w numarası nedir.

Sayfa 50/51 İlkİlk ... 25404142434445464748495051 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri