REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 28/51 İlkİlk ... 3181920212223242526272829303132333435363738 ... SonSon
507 sonuçtan 271 ile 280 arası

Konu: KAON TÜM SERİ Yazılımlarla ilgili Tüm sorunlar buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam eline sağlık 1030 yükledim ama tps auto değil tahminimce ve şifrelerde değişmiş olmalı çünkü açmıyor başarılarınızın devamını dilerim ama öyle tahmin ediyorumki değişen hiçbir şey yok fark göremedim ben tekrar söylüyorum hepinizden allah razı olsun neden mi bir şeylerin yapıldığını bilmek güzel
    tps auto fakat diğerleri şu an açılmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DigiTV ve DMC OK bu DigiTv digitürkmü yaw

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam aydınlattığın için tşk.ama sizden iki şey öğrenmek istiyorum
    1_attığım yazılımdan mıdır bilemiyorum ama hotbir de 10723 - 29900 -H bulunan jetıx açtım ve dil seçeneğinde türkçe bölümünü seçerseniz normal olarak izlenebiliyor(bilgilendirmek amacı ile )
    2_1030 için auto *** bulkucu var bende onu yükledim ve şifreler değiştiğinde ve yüklediğim de CW bölünündeki şifelerin hepsi yok oluyor acaba nedendir
    şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılımı next 2005 dcı ya da atabilirmiyiz bilginize 1030 kumanda aynı cihazı çalıştırıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam aydınlattığın için tşk.ama sizden iki şey öğrenmek istiyorum
    1_attığım yazılımdan mıdır bilemiyorum ama hotbir de 10723 - 29900 -H bulunan jetıx açtım ve dil seçeneğinde türkçe bölümünü seçerseniz normal olarak izlenebiliyor(bilgilendirmek amacı ile )
    2_1030 için auto *** bulkucu var bende onu yükledim ve şifreler değiştiğinde ve yüklediğim de CW bölünündeki şifelerin hepsi yok oluyor acaba nedendir
    şimdiden teşekkürler
    Kaon softcam loader ile softcam yüklendiğinde cryptoworks menüsü boşalmaktadır. Galiba kullandığınız program GetA3S. Bu programla cihaza softcam yüklerken kaon softcam loader ile yüklediği için cryptoworks menüsü boş kalıyor. İsterseniz Load Default yaparak eski keylere dönebilirsiniz.
    Alıntı hoca58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yazılımı next 2005 dcı ya da atabilirmiyiz bilginize 1030 kumanda aynı cihazı çalıştırıyor
    H/W versiyonları aynı olan yazılımı kUP230ep de Engineer Modda Yükleyebilirsiniz.

Kolay gelsin, saygılarımla, yxsdf
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordlordleon Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DigiTV ve DMC OK bu DigiTv digitürkmü yaw
    Hayır, bahsedilen DigiTV 1 Derece Batı Intelsat uydusundaki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. paketidir.
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yxsdf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kaon softcam loader ile softcam yüklendiğinde cryptoworks menüsü boşalmaktadır. Galiba kullandığınız program GetA3S. Bu programla cihaza softcam yüklerken kaon softcam loader ile yüklediği için cryptoworks menüsü boş kalıyor. İsterseniz Load Default yaparak eski keylere dönebilirsiniz.

Kolay gelsin, saygılarımla, yxsdf [/COLOR][/B]
    bilgilendirdiğin için teşekkürler arkadaşım ama o zamanda elle girdiğimiz keyler kayboluyor acaba cw boşalmayan bir yükleyici varmıdır.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendirdiğin için teşekkürler arkadaşım ama o zamanda elle girdiğimiz keyler kayboluyor acaba cw boşalmayan bir yükleyici varmıdır.:45:
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kullanabilirsiniz. ama bu program kendi dosya yapısını kullandığı için şu an bununla softcam atılamamaktadır.
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yani arkadaşım cw siz (elle girinlenler ) olmayacak herşey tps ler için değilmi neyse bir gün gelir onlarda çözülür saolasın verdiğin bilgiler için

Sayfa 28/51 İlkİlk ... 3181920212223242526272829303132333435363738 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri