REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 6000 gold twın 53 derece paylaşım alamıyorum.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 6000 gold twın 53 derece paylaşım alamıyorum.

arkadaşlar 3 gün oldu baff 6000 gold cihaz aldım. formlardaki bilgilerden yararlanarak bağlantıyı aparat sistemi ile 53 dereceye 11044 v 44950 den yüksek sinyal aldım. önce normal birşekilde cihaza 33 derecenin güncel 1,2,63 yazılımını yükledim. cihaz ilk geldiğinde tv ekranında baff olarak açılıyordu şimdi yumatu ıq olarak açılıyor.sonra cihazı açıp içindeki üst boarda gelen kabloyu ters çevirip 53 derecenin yazılımını yükledim. ama yinede hiçbir kanalı açamadım.sizce nerde hata yapıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sahin47 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 3 gün oldu baff 6000 gold cihaz aldım. formlardaki bilgilerden yararlanarak bağlantıyı aparat sistemi ile 53 dereceye 11044 v 44950 den yüksek sinyal aldım. önce normal birşekilde cihaza 33 derecenin güncel 1,2,63 yazılımını yükledim. cihaz ilk geldiğinde tv ekranında baff olarak açılıyordu şimdi yumatu ıq olarak açılıyor.sonra cihazı açıp içindeki üst boarda gelen kabloyu ters çevirip 53 derecenin yazılımını yükledim. ama yinede hiçbir kanalı açamadım.sizce nerde hata yapıyorum.
    IQ PLUS TWİN mi cihazın eğer öyle ise 21 derce yazılımnı yükle nova bazı kanlları *** wiev izle saygılar 53 derece yazılım attıysan bir problem cıkar mı cıkmaz mı bilmem cunku o yazılımfarklı atılyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    IQ PLUS TWİN mi cihazın eğer öyle ise 21 derce yazılımnı yükle nova bazı kanlları *** wiev izle saygılar 53 derece yazılım attıysan bir problem cıkar mı cıkmaz mı bilmem cunku o yazılımfarklı atılyor
    Cihazım baff gold 6000 twın ama IQ twın 1.2.63 yazılımı yükledim.üst boardada cihazın içini açarak kabloyu ters çevirerek 53 derece yazılımı diye çıkan yazılımı yukledim.hiç bi kanal açılmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sahin47 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihazım baff gold 6000 twın ama IQ twın 1.2.63 yazılımı yükledim.üst boardada cihazın içini açarak kabloyu ters çevirerek 53 derece yazılımı diye çıkan yazılımı yukledim.hiç bi kanal açılmıyor.
    Sayın şahin47 eğer proplem yaşıyorsanız 21,5 dereceyi ayarlamanızı tavsiye ederim

21,5 drece yazılımı aşağıdaki linkte mevcut

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

10973 h 8140 yada 10974 h 8150 frenkansında cahannel 5 diye bir kanal çıkıyor bu kanlda sinyal seviyesi yüksek olursa 53 derece açıyor en az sinyal % 50 ye yakın olmalı bende bu şekilde şu anda açık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı:

Sayın şahin47 eğer proplem yaşıyorsanız 21,5 dereceyi ayarlamanızı tavsiye ederim

Alıntı yukarıpark Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    10973 h 8140 yada 10974 h 8150 frenkansında cahannel 5 diye bir kanal çıkıyor bu kanlda sinyal seviyesi yüksek olursa 53 derece açıyor en az sinyal % 50 ye yakın olmalı bende bu şekilde şu anda açık
    arkadaşlar cevabınızdan dolayı teşekurler. yer k.maraş 53 dereceden 90lık çanak ile 10973 h 8140 yada 10974 h 8150 frenkansında cahannel 5 bu kanalın sinyalini getiremedim.çanak çapının yetersiz olduğunu düşünüyorum. bende çanağı 21,5 dereceye çevirdim ama uyduyu bulmama rağmen sinyal düşük yükseltemedim. şimdilik ayar yapmaktan vazgeçtim çünkü 3-4 gündür uğraşmaktan yoruldum.
    k.maraşta 90lık çanak bu uydular için yeterlimi yeterli değilse kaclık canak lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ne iş anlamadım üstatlar gönül rahatlığıyla uydudan paylaşım yapılamıyo bir türlü yok o uyduya dön yok bu yazılımı at yok o cihaz o yazılıma uymuyo buna uyuıyo ne iştir anlamadım bizim bu türkiyenin işleri hep böyle yarım yırtıkmı olacak%

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzmanuyducu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu ne iş anlamadım üstatlar gönül rahatlığıyla uydudan paylaşım yapılamıyo bir türlü yok o uyduya dön yok bu yazılımı at yok o cihaz o yazılıma uymuyo buna uyuıyo ne iştir anlamadım bizim bu türkiyenin işleri hep böyle yarım yırtıkmı olacak%
    arkadaşım uydudan data gönderım işi o kadar kolay değil fırmadada suç var bu alt yapıyı tam olarak hazırlamadan cihazları satışa sunmak ve kullanıcıları yönledırmek buyuk bir hata. şu an için bu sıstemın tamamen faalıyete geçmesıı beklemekten başka şansın yok. sonuç olarak ucretsız bır hızmet.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GALATASARAYLI KARDEŞ ÖKKEŞİM 120CM LİK ÇANAK 21,6 İÇİN MARAŞA YETER İŞTE ENNET FRAKANSLAR AYARLA İLEM TAMAM BİSS BÖLÜMÜNEDE ***LERİ 1-VE 2, SIRAYA GİR HEPSİ BU KARDEŞ :Eutelsat W6 @ 21.6° East
    UYDUSUNU AYARLA VE BİSSLERİ GİR İŞLEM TAAM .YENİ YAZILIM İSTEMEZ SADECE 33,DERECEDEN 21,6 YAÇEVİR ÇANAGI BİSLERİ 1VE2CİSIRAYA GİR.
    İŞTE ***LERİ:F1 F1 26 DC 90 9A 9D F1
    E6 F5 F1 51 65 F3 58 90

Bis bölümünde 1. ve 2.satırlara gireceksiniz HEPSİ BUKADAR.

11484 V3570

11524 V
    2170 3/4 Salahaddin TV -

11527 V
    2857 3/4 Afaq TV

11530 V
    2857 3/4
    11671 V
    2480 7/8 2M National

11671 H
    2592 5/6 KNN
    11691 H
    2894

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdilik Hepsini Açmıyor Mng.-free-vievler.provittto-v.s Ireler Açık Sonra Hepsi Gelir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri