Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
27 sonuçtan 21 ile 27 arası

Konu: 30300 Sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazı servise götürmeden flashını programlamam mümkünmü?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çoook sağol,, işte ben de bu tür sorun yaşamış birini arıyordum. Olayın mutlaka çözümü vardır değil mi? volkan usta sen bilirsin benim cihaz tamamen devre dışı kalmış olabilirmi? yazılım yüklerken user flash, write flash yazıyo...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaten bende ondan şüpheleniyorum. İlk yazılım atarken yazılım yüklemiyor diye aceleyle cihazın fişini elektrikten çekmiştim . herhalde ondan oldu. Daha önce köyde sinyal almadığı için göstermiyormuş. Ben de burada aceleyle denemeden hemen yazılım yüklemeye çalıştım. Yazılım yüklerken diğer cihazlarda cihazın ekranında d 1,2,3 diye rakam sayıyordu. bunda saymayınca yüklemiyor diye fişi çekmiş bulundum

bu serıde ne olursa olsun yazılımdan önce boot dosyası mutlaka yuklenmeılıdır senın cihazın flaşı yenıden programlanması gerekıyor jtak için bu işlerde beya bir usta olman gerekır sonuçta cıhazın borduna lehım makınesı ile mudahale edeceksın elın yatkın değil ve hiç bilmıyorsan hıç karıştırma ama servıse gıttığın zamanda cıhazın ucretını bır sor kaça yaparlarmış flaş programlama için ucuk fıyat ısteyebilirler bana göre 40 ytl den yukarısı bu cıhaz için değmez.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim bacanak lehim işlerinden elektronikten anlıyor... yani servise gitmeden olmaz diyorsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lehim işiyse bende elimde lehim makinası var nasıl yapılacağını bilebilsem yaparım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan usta şu jtagla düzeltme işini bana da öğretsen vaktin varsa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Volkan usta şu çaresiz kardeşine bir kıyak yapsan da şu jtagla flahs'ı programlamayı bi öğretsen. yani yükleme programını ve gm 30300 fta ya uygun flash programını da versen ne iyi olur. Elimşz biraz lehim tutuyor. Teknik bilgiyide bacanaktan alırız. Bizim bacanak besleme , entegre v.s tekniklerinden anlıyor. Yani senin anlayacağın televizyon tamiri yapabiliyor...Yükleme işini de sen dosyaları verirsen ben yaparım. Arkadaşın biri ilk mesajlarda link vermiş ama verdiği linkler çökmüş çalışmıyor. Şayet cihazı servise götürüp yaptırabilirsem size dönerim,, tabi bilgi verirlerse. Anladığım kadarıyla benim cihaza ilk defa yazılım yüklerken cihazın fişini elektrikten çekmem flash'a zarar vermiş. Yoksa çalışmayacak bişey yok. Yani sinyal var görüntü yok. Orjinal yazılımını boot+yazılım+boot şeklinde yükledim. Fabirak ayarlarına döndüm. Mesela diğer cihazlarda fabrika ayarına dönünce avrupa kanal D ve avrupa star (Euro) gösteriyor. Bu cihazda sinyal olduğu halde göstermiyor. Hotbırt de de aynı..Sorun senin dediğin gibi flash'a jtagla program atmaktan başka çare yok....Selamlar ve de sevgile....

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri