Volkan usta şu çaresiz kardeşine bir kıyak yapsan da şu jtagla flahs'ı programlamayı bi öğretsen. yani yükleme programını ve gm 30300 fta ya uygun flash programını da versen ne iyi olur. Elimşz biraz lehim tutuyor. Teknik bilgiyide bacanaktan alırız. Bizim bacanak besleme , entegre v.s tekniklerinden anlıyor. Yani senin anlayacağın televizyon tamiri yapabiliyor...Yükleme işini de sen dosyaları verirsen ben yaparım. Arkadaşın biri ilk mesajlarda link vermiş ama verdiği linkler çökmüş çalışmıyor. Şayet cihazı servise götürüp yaptırabilirsem size dönerim,, tabi bilgi verirlerse. Anladığım kadarıyla benim cihaza ilk defa yazılım yüklerken cihazın fişini elektrikten çekmem flash'a zarar vermiş. Yoksa çalışmayacak bişey yok. Yani sinyal var görüntü yok. Orjinal yazılımını boot+yazılım+boot şeklinde yükledim. Fabirak ayarlarına döndüm. Mesela diğer cihazlarda fabrika ayarına dönünce avrupa kanal D ve avrupa star (Euro) gösteriyor. Bu cihazda sinyal olduğu halde göstermiyor. Hotbırt de de aynı..Sorun senin dediğin gibi flash'a jtagla program atmaktan başka çare yok....Selamlar ve de sevgile....

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri