REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: astradaki CanalSat France kanalları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart astradaki CanalSat France kanalları

arkadaşlar astra1M deki CanalSat France kanallarının bir kısmı açılıyor bir kısmı açılmıyor cc.cam 2.0.11 kullanıyorum bu paket program değilmi ?yarısı açılıyor yarısı açılmıyor??nası iş anlamadım acaba ayarlarla bir ilgisi olabilirmi ??:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş bende aynı sorunu yaşıyorum ama pek fazla ilgilenmiyorum thor uydusu çok fazla işimi görüyor antenini thor uydusuna çevir

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    FlySat Intelsat 10-02 - Thor 3/5 @ 1° West buradan bakabilirsin.bu arada ben ne sordum konu nereye gitti.
    haklısın mesajları taşıdım.O arkadaş Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. devam etsin senin konuya dönelim.

Hangi kanallar acılmıyor
    Konu badtempered tarafından (06-02-2009 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

badtempered üstadım yukardada yazdığım gibi CanalSat France kanallarını bir kısmı açıyor bir kısmı açmıyor benim anlamadığım nokta bu paket program değilmi kanalların açip açmaması önemli değil benim için sadece sorunu öğrenmek istiyorum.merakımı mazur görün bu işi sadece kanallara bakarak değil cihazı ve sorunlarınıda anlamak ve öğrenmek istiyorum .saygılar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    badtempered üstadım yukardada yazdığım gibi CanalSat France kanallarını bir kısmı açıyor bir kısmı açmıyor benim anlamadığım nokta bu paket program değilmi kanalların açip açmaması önemli değil benim için sadece sorunu öğrenmek istiyorum.merakımı mazur görün bu işi sadece kanallara bakarak değil cihazı ve sorunlarınıda anlamak ve öğrenmek istiyorum .saygılar.
    hangi kanaların acıp acmadıgını bilemiyorum ama PPV diye tabir edilen yani izle öde kanalları acılmaz.

Servercınız belki o kadar kanalın acılmasına izin veriyordur.

Bilemiyorum acıkcası bilgisi dahilinde olan kişiler yardımcı olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlaşıldı üstadım alakan için çok teşekkür ederim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri