REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: dreeambox 500 s

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreeambox 500 s

arkadaşlar yaklaşık 8 aydır kullandığım dreambox 500 s uydu alıcısında bir sorun yoktu.çocuklar dün akşam televizyonu kapatmışlar cihazı kapatmamışlar.biraz önce eve geldiğimde cihaz baya bir ısınmış ve cihazın açık olan yeşil ışığı yanıyor televizyonu açıyorum hiçbir hareket yok.stanbay düğmesiner basıyorum.yine yeşil ön ışık yanıyor..menü ve hiçbir komut tv ekranına gelmiyor.cihaz fişini ilk taktığımda açılırken gemini yazısı geliyor daha sonra cccam 213 geliyordu.şimdi ekrana hiçbirşey gelmiyor.sorun neden olabilir acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

89 kişi görüntülemiş ama hala bir cevap yok.aldığım yere telefon ettim.cihaz arızası da olabilir,adaptördede olabilir dedi.yarın başka bir adaptör ile deneyeceğim.inşallah ondandır.gerçi aldığım yer gönder dedi ama hayırlısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni yazılım istiyor cihazınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fişi biraz sökülü kalsın adaptör ve cihaz sogusun tekrar dene eğer düzelmezse yeniden yazılım yüklemen gerkli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.cihaz baya bir bekledi soğumuş.sorun aynı.cihaza yazılım atabilirmiyim.önceleri.gemini 4.20 yüklü idi.normal olarak evde bulunan diğer sunny cihazıma onlarca kez yazılım atmışımdır.öyleki sunnuy streama ve next te çevirmiştim.az buçuk anlarım.yazılım atma konusunda sıra ile nasıl olacağını yazarsanız belki yapabilirim.birde my flashe image bacup diye yedeğini almıştım.tşk.ederim.
    Konu aozaslan tarafından (02-08-2010 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzenleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değerli arkadaşım öncelikle cihazın tamamen çökmüş durumda. Buna bağlanıp ip nosunu göremezsin. sadece yapman gereken rs 232 kablo ile yenidene image yüklemek. Eğer cccam dosyasını yedek almamışsan server gidecektir. başka yapacak birşey yok. anlatım ve yükleme loderi volkan usta tarafından burda verilmiştir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. burayı iyi oku ve ona göre yükleme yapın. Yüklediğiniz image ile cihaz açılır. sonra istediğiniz imageyi flaşwizard programı ile bağlanıp atabilirsin. Tek dikkat etmen gereken cccam dosyasının yedeğini almış olman lazım. kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım verdiğin linkteki volkan ustanın dreamup indirdim masa ustüne kurdum.rs 232 kabloyu bilgisayara ve cihaza bağladım.com 3 yaptım.connetting tuşuna basıp cihazın elektrik fişini taktım.ancakconnetting preparet,now switch on the dreambox diye bir hata verdi.nerede hata yaptım aceba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değerli kardeşim eğer senin com girişin 1 se o zaman bağlanamazsın. Yaptığın bütün işler bşa gider. hangi com sa onu tıkla orda 3 yazıyor diye öyle yapmak zorunda değilsin
    sadece diğer yolları izle yüklersin. ben şimdiye kadar bu yolla birçok cihazı kurtardım. kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok tşk.ederim arkadaşım.dediğiniz gibi com 1 miş.3-4 defa sildim.daha sonra 4.70 yüklüyorum.şu anda yükleniyor.ama baya yavaş gidiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanberoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değerli kardeşim eğer senin com girişin 1 se o zaman bağlanamazsın. Yaptığın bütün işler bşa gider. hangi com sa onu tıkla orda 3 yazıyor diye öyle yapmak zorunda değilsin
    sadece diğer yolları izle yüklersin. ben şimdiye kadar bu yolla birçok cihazı kurtardım. kolay gelsin.
    arkadaşım sayende bu işide hallettik sayılır flash daha bitmedi gerçi.yedek almıştım.birde ccam şifreleri var bunları flashwizer programı ile içine atacağız.birde bunlarla bilig verirsen tamamlayacağım galiba

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri