REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
27 sonuçtan 21 ile 27 arası

Konu: Dreambox ccam 2.0.11 problem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar dreeambox 500s 5ay sorunsuz kullandım 2 haftadır bi açılıyor bi açılmıyor pekde anlamıyorum lnb ayarı yok tak çıkar yapıyorum sürekli smartıda dijiyide izlemek için şimdi çalışıyor söküp öbürünü takıyorum daha ne eskisi ne yenisi çalışıyor 1-2 saat kapalı kaldıkdan sonra açılıyor zıkkım allah aşkına bi yardımcı olun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreeambox 500 s

5 aydır sorun yokdu 2 haftadır kafa yapıyor benle anten değiştirince kapanıyor bir iki saat sonra açılıyor tekrar anten değiştirme deneyince yine gidiyor kapatıyorum 2 saat sonra falan düzeliyor bune dir allah aşkına ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazın adaptörünü değiştirin büyük ihtimal adaptörde sorun var.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tşk. Denicem ışığı yanıp sonuyorrdu adaptörün zaten bellibi arızası vardı inşaallah düzelir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cccam 2.0.11 yüklü ancak cccam info ya giriğimde MAIN e giriyorum bağlanılmadı diyor ne yapılabilir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 500 s dreambox

hocam adaptörüde değişdeim sorun devam ediyor.arkadaşda var aynı makinadan dreambox 500 s.ona verdim makinayı çalışıyor on numara,eve takıyorum çalışmmıyor,diğer çanağa geçince,tak çıkar yapınca gidiyor 2-3 saat sonra ya geliyor ya gelmiyor.internetemi sorun var acaba yoksa modem çıkışlarındamı bilemiyorum ama makinadada serverda da sorun yok test ettik. 2haftadır izleyemiorum yardım edin ne yapmalıyım allah rızası için maçları izleyemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öncelikle kablo bağlantılarınızı kontrol edin. Birkaç nedenden yapar bu tip arızaları. Antenlerin iyi ayarlanmış olması. swiç seçiyor cihazlar ona göre swiçinizi değiştirip öyle deneyiniz. genlde bir uydudan diğer uyduya geçişlerde bu tip sorunlar oluyor. kolay gelsin.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri