REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: BAFF 6000 GOLD HDMI uydudan paylaşımlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart BAFF 6000 GOLD HDMI uydudan paylaşımlı

Arkadaşlar HDMI ve kart paylaşımlı baff cihaz almak istiyorum. İnternetteki araştırmalarım sonucu Baff 6000 gold HDMI kart paylaşımlı olduğu yazan bu cihazı bulabildim. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Gerçekten HDMI ve kart paylaşımlı mıdır bu cihaz. Baff satıcısı hem HDMI hem kart paylaşımlı cihaz olmadığını söylemişti. Cihazı bilen arkadaşların yardımını bekliyorum. Ayrıca HDMI ve paylaşımsız bir cihaz alıp link cihazı alsam daha mı iyi olur. Bu link cihazının adı dream cinema dongle mi. nerede bulabilirim. Hepsidigital.com da ikisi bir arada reklamı var fakat stokta yok diyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sana kimse şu bu cihazı aldemez arkadaşım tam 3sene kullandım ve reklamını yaptım ve bıraktım kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baff 6000 gold twin güncel yazılımını nereden bulabilirim acaba ..?selamlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baff bölümüne bak kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı huku74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    baff 6000 gold twin güncel yazılımını nereden bulabilirim acaba ..?selamlar...
    aşağı linkte en son yazılımı bulabilirsiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri