REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
50 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Galatasaray - Kayserispor Maç Yorumları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

83. dakika: Zaman çalan De Sanctis maçın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

84. dakika: Kayserispor tehlikeli yerden serbest vuruş kullanıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kayserispor tehlikeli yerden serbest vuruş kullandı. Mehmet Topuz kaleye çok sert vurdu ama kaleci De Sanctis mükemmel uzanarak gol olmasına izin vermedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

86. dakika: Sabri sağ taraftan korneri arka direğe gönderdi, top savunmadan sekti. Seken top Barış'ın önünde kaldı vuruşunu yaptı, top yandan auta gitit.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Goooooooooooool 1-1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

90. dakika: Kayserispor beraberlik golünü buldu. Turgay pasını Mehmet Eren'e attı. Mehmet ceza sahası dışından yerden düzgün bir vuruşla kaleci De Sanctis'i avlamayı başardı. 1-1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maç bitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çoook yazık, ya herkesin zoru bu galatasaryla mı anlamıyorum... Şayet lincoln ne birinci ve ikinci sarı kart haklıysa bu adama ağır bir ceza vermek gerekir. Ya insan bu kadar sorumsuz nasıl davranabilir. Bundan sonra bu iki puanı nasıl telafi edeceksin. Sen 1-0 ın üzerine yatarsan adamı boya boy öyle 90. dakikada yatırırlar.. yazık değilmi? İnsanın kanında olunca zoruna gidiyor.... İnanın takımda bir sorumsuzluk emaresi var ciddiyetsizliğin, laubaliliğin bedeli bu olsa gerektir diyorum. Başka da deyecek bişey bulamıyorum....Darısı fenerin başına.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kayserinin net son dakikada emrenin yerde eliyle oynatığı topu hakem gördü fakat penaltıyı veremedi.bu kadar ciddiyetsiz bir gs görmedim böyle futbolcu ***fine bir takım zor şampiyon olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galatasaray dususte ve 30 kıısılık kadrosunda 15 sakat futbbolcusu bulunmakta yanı fenerın sezon bası durumunda.

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri