REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: IQ Plus Twin(3329C)53E İçin 2.Bord'a Yazılım Yükleme

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 IQ Plus Twin(3329C)53E İçin 2.Bord'a Yazılım Yükleme

IQ-PLUS TWİN(3329C): Normal kullandığın RS232 kablo(2-3, 3-2, 5-5) cihazın kapağını aç ve data bordun üstünde iki kablolu bir soket var.Bunu ters tak.Bu arada cihazın fişi çekik olsun.Cihazın arkasındaki ikili swiçler aşağıda olsun. Şimdi loaderi çalıştır ve dosyayı seç "Cihazı Açın" mesajnı görürsünüz.Sizde cihazın fisini takın.Yükleme başlayacaktır.Cihazın displayında "ASH" yazar.Siz buna bakmayın.Yükleme bitince işlem tamamdır.Ters çevirdiğiniz soketi,eski haline getirin.

Buna rağmen yükleme yapamıyorsanız.Cihaz com'u görmüyorsa; Cihazı fabrika ayarlarına döndürün. Yukarıdaki anlattıklarımı tekrar ediniz. Kolay gelsin..

Not:Cihazda 1.2.63 yazılımı yüklü olmalıdır.

Dosya Link:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım benim ıq plusta dispiley yok tek led var içinde sokete yok kabloda yok bu normal cihazlara yüklenirmi sorun olurmu degerli arkadaşlarımdan bilgi almak için yazdım cevaplarınızı bekliyorum iyi çalışmalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunun farkı nerdir ne icin bunu yapmak ne olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 53derece

arkadaşlar ben 53 derceye ayarladım ama sınyal %60 olduğu halde açmıyor nedenı bılen varsa yazarmı
    yazılımda attım ama yıne açmıyor paylasımmı yok yoksa
    tş ederım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bende yazılımı attım ama çalışmıyor daha açıklamalı şekilde anlatırsan çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 35

Alıntı baysaltv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım benim ıq plusta dispiley yok tek led var içinde sokete yok kabloda yok bu normal cihazlara yüklenirmi sorun olurmu degerli arkadaşlarımdan bilgi almak için yazdım cevaplarınızı bekliyorum iyi çalışmalar
    Normal Q lara olmaz Twin özelliği olan (çift tunerli cihazlara)

Alıntı digitunsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunun farkı nerdir ne icin bunu yapmak ne olacak
    Alıntı aslan kral Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben 53 derceye ayarladım ama sınyal %60 olduğu halde açmıyor nedenı bılen varsa yazarmı
    yazılımda attım ama yıne açmıyor paylasımmı yok yoksa
    tş ederım
    Yazılımı 2. boardamı aatınız. birde cihazın arkasında bulunan 2 adet çıt çıt var onaların poziyonu hangi durumda?

Alıntı watmusti Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bende yazılımı attım ama çalışmıyor daha açıklamalı şekilde anlatırsan çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

bu linke bakınız.

DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangi loader kullanılacak loderlar yazılımı kabul etmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muratusta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hangi loader kullanılacak loderlar yazılımı kabul etmiyor
    Aşağıdaki linkte 53 yazılımı ve looder mevcut.

DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri