750 ytl lik masaüstü bilgisayar alacam ileriye dönük özellikleri nasıl olması lazım teşekkürler saygılar
750 ytl lik masaüstü bilgisayar alacam ileriye dönük özellikleri nasıl olması lazım teşekkürler saygılar
yanıklarda iz bırakmaz
Düşündüğün fiyat aralığı altı üstü birşeyler ortalama söyleyeyim.
kesinlikle QUADE CORE işlemci ve bunu destekleyen Güzel bir anakart al.
Asus öneririm. Alacağın anakartın ram slotları 2 gb olan tek slot ddr3 ramleri desteklemeli.
OCZ Marka ramleri öneririm. 1600mhz ve 1333 mhz olanlardan al. O/C yapmadan bu ramlerle çok güzel performans alırsın.
en az 400 wat PSU olmalı. ki bence 500+ olsa daha iyi olur.
ekran kartı SAPHİRE Favorim. x1650pro gibi alt sınıf bir kart ile hemen hemen her oyunuda oynarsın. ileride daha yuksek bir kart alabilirsin..
Harddisk sana kalmış. fiyatlarda baya düştü zaten.1TB Seagete 120 ytlye satıldığını duydum.
AMD sistem pek kullanmadım ama yeni PHENOM işlemcilerinin iyi olduğunu duydum..
arkadaşım dediğin fiyata normal hatta şu ankı teknoolojının beya bir altında pc alırsın. zaten en düşük bir lcd monitor 200 dolardan başlıo. ayrıca sana şunu dıyeyım bılgısayarda ilerıye dönuk die bişi yok senın ıstedığın özellikler kullnacağın programları kaldırırmı o önemlı işin gerçeği bilgisayarı aldığın anda artık senın bilgisayar eskı teknolojı çok cabuk ilerlio. şu an işlemci olarak en az core2 duo işlemci alman lazım anakartında ddr3 desteklemelı kasanın power en az 500 W olmalı RAM olarak en az 2GB ddr2 kullanman gerekır tabi bide ekran kartı var zaten bu dediklerım monıtör harıç sana 1000 TL ye falan gelır. onun için sen biraz daha bekle ve para ekle.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri