REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Show Tv "Tek Türkiye" ye talip !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Show Tv "Tek Türkiye" ye talip !

KANALLAR BU DİZİ İÇİN KUYRUĞA GİRDİ

Kurtlar Vadisi'nin yerine Show TV hangi diziye talip oldu?

Samanyolu TV'de 'Tek Türkiye' isimli diziyi beğenerek izliyorum. Genç doktor Tarık'ın, Güneydoğu'nun ücra bir köyünde verdiği mücadele, her Perşembe akşamı milyonlarca insanı Samanyolu ekranına kilitliyor.

Aksiyonsa aksiyon, terörse terör, çatışmaysa çatışma, ihanetse ihanet...

Anlatım akıcı ve duru. Seyirciyi ürkütmüyor, yormuyor; ancak meraklandırıyor. Kurtlar Vadisi'nin kanal arayışı yılan hikayesine dönerken, 'Tek Türkiye' zirvedeki başarısının ***fini çıkartıyor. Dizi, önceki gün bir kez daha reyting sıralamasının en üstüne yerleşti.

Yapımcılığını Salih Asan'ın üstlendiği, Devlet Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı dizi, yayına başladığı 2007 yılından bu yana istikrarını koruyor. Oysa onlarca dizi ekrandan sapır, sapır döküldü ve dökülüyor. Kendilerini star sanan anlı şanlı oyuncuların dizileri tek tek silindi gitti. Neden? Kibirden...

Neden? Hesapsızlıktan... Neden? Uzağı görememekten...

BUGÜN'ün magazin servisinden Şebnem Özuzcan araştırdı, öğrendi...

Necati Şaşmaz bölüm başına 75 bin TL alırken, Tek Türkiye'de başrol oyuncuları 5-8 bin TL ücret alıyor. Kurtlar Vadisi'nin kanala maliyeti 750 bin TL iken, Tek Türkiye Konya'da 5'te biri bütçeyle çekiliyor. Hem de, set, kostüm, yan cast, figürasyon gibi konularda harcama yapmaktan hiç çekinilmiyor. Şimdi sıkı durun...

Kurtlar Vadisi'ni elinden kaçıran Show TV, 'Tek Türkiye'ye talip oldu. Ancak, dizinin STV'nin iç yapımı olduğunu öğrenince şaşırdılar. STV yönetimi, eline doğan bebeğini emekletip, büyüttükten sonra bir başkasına vermek istemedi. Kim verir ki?

Ardından, atv ve Star TV de talip oldu. Onlara da 'hayır' cevabı verildi. Son söz; Başrol oyuncuları Ozan Çobanoğlu, Ezgi Sertel, Sabri Özmener ve Türker Tekin'in şahsında, bu diziye emeği geçen herkesi kutlarım.

BİLAL ÖZCAN - BUGÜN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Stv kimseye bırakacagını sanmıyom Kurtlar Vadisi varkende bu diziyi izlerdim zaman olarak sanki ayarlanmıs gibiydi Tek Türkiye bitiminden sonra Kurtlar Vadisi basardı tebrik ediyom Tek Türkiye ekibini başarılar diliyom.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istikrarlı bir dizi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

severek izlediğim bir dizi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu dizinin Stv ye daha çok yakıştığını düşünüyorum ayrıca bölüm bitene kadar sadece bir defa reklam veriyorlar show tv ye geçerse reklam arasında diziyi izleyebilirsek ne mutlu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tebrikler samanyolu tv ye tebrikler dizide emeği geçen herkese.
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl bir dizi izleme anlayışıdır bu ya.olayların gelişim şekli bile komik ötesi birşey bu filmde.70 yılların yeşilçem filmleri bile bundan daha iyidir.senaryoyu uzatmak için olmadık olaylar gelişiyor.ben artık izlemiyorum çünki zevk alamıyorum artık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerçekten güzel dizi ben devamlı izliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gercekten sürükleyici ve çarpıcı dizihiçbirölümünü kacırmadım ayrıca başka kanalda yayınlansa reklamdandan bişi seyredemeyiz emeği geçen herkese teşekürler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayatta yerli dizi izlemem.ama izleyenlere saygım var.beni boğuyo...:46:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri