REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Show Tv "Tek Türkiye" ye talip !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

show tv yemekle işi götürüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

STV Türkiye nin sevilen kanallarından biri olduğunu bir kez daha göstermiştir.herkese hayırlı olsun diyorum.iyi seyirler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tek türkiye persembe akşamı 1 ci oldu izlenen programlar içinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu programlara kızıyorum ya mehmetcık uzerınden fılm yapıyolar.Allah ın sankı neyı nasıl sorguladıgını bılırlermıs gıbı de subat sogu gıbı dızıler cok sacma.halkı boyle seylerle kandırıyolar.bak acuna zevk verıyo.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu programlara kızıyorum ya mehmetcık uzerınden fılm yapıyolar.Allah ın sankı neyı nasıl sorguladıgını bılırlermıs gıbı de subat sogu gıbı dızıler cok sacma.halkı boyle seylerle kandırıyolar.bak acuna zevk verıyo.
    ben tersini düşünüyorum.dizi içinde bazı gereksiz şeyler olsada vermek istediği mesaj anlamında doğu da halkın nasıl kandırıldığı neler yapıldığının bir örneği ve bu işin içinde kimlerin olduğunu bir yolla ima etmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum.tersine acun ılıcalının var mısın yok musunu 2-3 belki izlemişimdir.izlediklerimide gelen misafirler izlmek istediği için izlemiştim sanırım

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri