Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: "Onlarý aldýðýma piþman oldum!!!" Aziz Yýldýrým'dan olay yaratacak sözler!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart "Onlarý aldýðýma piþman oldum!!!" Aziz Yýldýrým'dan olay yaratacak sözler!!!

"Onlarý aldýðýma piþman oldum!!!" Aziz Yýldýrým'dan olay yaratacak sözler!!!

"Bilen de bilmeyen de konuþuyor. Diyorlar ki, Aziz Yýldýrým, 750 milyon dolar harcadý. Doðru harcadým. Ama o parayý otel odalarýnda, orda, burada yemedim, F.Bahçe'nin geleceðine yatýrým yaptým.

F.BAHÇE STRESTEN ÖLDÜRECEK

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Aziz Yýldýrým'ýn açýklamalarý þöyle:

"Ýstanbul Belediye maçýna kardeþim Ali (Yýldýrým) ile geldim. Anjiyo sonrasý Londra'ya gitmiþti. �Abi', dedi �Ýngiltere'de TV'ler, Þükrü Saraçoðlu Stadý'ný tanýtýrken seni öyle anlatýyorlar ki, göðsüm kabardý!' Hayrola dedim, ne anlatýyorlar? �Maçlar oynanýrken, stadý, bölüm bölüm, yýktý, yaptý. Anelka, Ortega, Roberto Carlos gibi yýldýzlarý transfer ederek, F.Bahçe'ye, Þampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final oynatýp, markalaþtýrdý', diyorlar! Çok güzel þeyler yaptýk. Ama F.Bahçe bizi stresten götürecek. Ne paraya pula ne de þana þöhrete ihtiyacýmýz var, bize artýk saðlýk gerek. F.Bahçe yüzünden ben de, sen de anjiyo olduk. Ailemizden, saðlýðýmýzdan fedakarlýk ediyoruz, ama takdir eden yok! Çok üstüne geliyorlar, artýk býrak' dedi." diye konuþtu.

YILDIZLARI ALDIÐIMA PÝÞMANIM

"Bilen de bilmeyen de konuþuyor. Diyorlar ki, Aziz Yýldýrým, 750 milyon dolar harcadý. Doðru harcadým. Ama o parayý otel odalarýnda, orda, burada yemedim, F.Bahçe'nin geleceðine yatýrým yaptým. Fena mý yaptým, stadý yenileyerek, Samandýra'yý bitirerek, Dereaðzý'ný ve Sosyal Tesisleri modernize ederek? Fena mý yaptým, F.Bahçe televizyonunu kurmakla? Allah aþkýna biri söylesin, bugün F.Bahçe Stadý'ný yeniden yapalým desek, kaça inþa edilir? Bakýn, o stat için Türkiye'ye UEFA Kupasý finali verdiler. Profesyonel futbol takýmýmýz, 100 milyon euro harcandýðý halde nasýl Þampiyonlar Ligi ve UEFA'dan elenirmiþ? Aslýnda bu takým Þampiyonlar Ligi'nde de olurdu. Bir-iki dünya yýldýzý daha transfer edebilirdik. Ama heves mi býraktýlar? Ýnan, insanlarýn rüyalarýna giren yýldýzlarý, Carlos'u, Anelka'yý transfer ettiðime bile piþman oldum."

DIÞARIDA BAÞKA ÝÇERÝDE BAÞKA

"Kulüpler inanýlmaz riskler alýyor, trilyonlarca borçlanýyor. Kriz geldi, dayandý kapýya... Kulüpler Birliði Vakfý olarak, �Gelirlerimizi nasýl artýrabiliriz?' diye gittim, Ýddaa'nýn baþkaný Bekir Yunus Uçar'ýn kapýsýný çaldým. Dedi ki, �Baþkan, 2 milyar dolarlýk pasta var. Ama güven ortamý saðlanamadýðý için, o pastadan sadece 100 milyon TL alýyoruz. Gelirleri artýrmak için, Süper Lig'in marka deðerini güçlendirmek þart' dedi. �Bu iþ nasýl düzelir?' diye TFF ve yayýncý kuruluþ ile oturduk, konuþtuk. RTÜK Baþkaný Zahit Akman'ý da masaya getirdik. Ýçerde �Bu iþler olmalý' diyenler, dýþarý çýkýnca �sansür geliyor' diye konuþtular. Ne sansürü! Tek isteðimiz, �UEFA ne yapýyorsa, bizde de iþler o ciddiyette içinde yürüsün..."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ama onlar geldiklerine hiç piþman deðiller dünyada fenerbahçeden sonra o kadar atýl parayý kimse vermezdi zaten adamlar balýklama atladýlar takýr takýr kazanýyorlar
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri