REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: isvec kanalları nasıl izlenir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart isvec kanalları nasıl izlenir

arkadaslar 90 cm lik canagım sirus uydusunda 318 kanal buldum fakat genelde dogu avrupa agırlıklı hic bir isvec kanlı yok uydu listesinde var oldugu yazıyor sizce canagımın capını ne kadar yapmalıyım ( marmaris) simdiden tesekkurler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

isveç kanallarını seyredemezsin...:46:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hotseller Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar 90 cm lik canagım sirus uydusunda 318 kanal buldum fakat genelde dogu avrupa agırlıklı hic bir isvec kanlı yok uydu listesinde var oldugu yazıyor sizce canagımın capını ne kadar yapmalıyım ( marmaris) simdiden tesekkurler
    sirius diyorsunuz thor bölümüne acıyorsunuz.Orasını anlamadım.

Bahsettiginiz kanllar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. paketi ise onları alamazsınız.Nordic beam da onlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sirius diyorsunuz thor bölümüne acıyorsunuz.Orasını anlamadım.

Bahsettiginiz kanllar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. paketi ise onları alamazsınız.Nordic beam da onlar.
    pardon acemiligime verin nordic beam i marmaristen nasıl alabilirim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hotseller Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pardon acemiligime verin nordic beam i marmaristen nasıl alabilirim
    almak istedigin o viasat kanalları ise alamazsın aşagıdaki haritalarla daha iyi anlarsın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri