REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: En avantajlı kredi kartı hangisi arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bankasya derim
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bank Asya kartını kullan derim......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avantajlı diye word bonus diyebilrim ama her markanın her kartın dönem dönem farklı kampanyaları oluyor yaygın olanı word bonus bence

Bilinçli harcam yapılınca sorun olmaz ve nakit çekmeyeceksin çekincede ödeyeceksin ki faiz faiz yemesin

uzak dur yanaşma diyen arkadaşlar niçin böyle diyorsunuz ki ödeme imkanı olan belli düzenli geliri olan ipin ucunu kaçırmadın mı birşey olmaz banka san limit tanımlıyor eyvallah hepsini harca bitir diye zorunlu tutmuyor ister harca ister harcama sana kaln birşey

bende 7 banka kartı mevcut şu ana kadar da bir problemim olmadı ticaret ile uğraşıyorum o bakımdan kart sayısı fazla

aidat konusunda başıma gelenler ise söyle

word kart aidat alınca müş. hiz. aradım itiraz ediyorum diyorlarki iptali söz konusu değil ama 3 ay içinde xxxx harcama yapın alınan ücreti iade yaparız

maximum kartın bağlı olduğu şubeye itiraz dilekçesi yazdım kabul ediliyor.

asyacard almıyor

bonustada farklı uygulmalar oluyor müş.hiz. harcama olayı gibi ( bi ara sırf bu kart harcamam fazla idi cinebonus sinemalarına 2 kişilik bilet yolladılar doğum günmü için )

diğer bankalar card finans fortis akses alıyor

geçen gazatede okumuştum yasa çıkarsa eğer 3 yılda bir alınacakmış aidat ücretleri ....
    Konu yalcinticaret tarafından (13-02-2009 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana kalırsa hiç bulaşma derim ama maalesef günümüzde kredi kartsızda olmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kart limitlerinn çok yüksek olmaması kullanıcı için avantajdur.2000-3000 tl limit bence idaeldir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

axess almıştım bana 35 tl üyelik ücreti göndermişler bunu iptal ettirebilirmiyiz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hagiwatt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    axess almıştım bana 35 tl üyelik ücreti göndermişler bunu iptal ettirebilirmiyiz?
    Sözleşmenin bir örneğini iste.sözxleşmende ne yazdığına bak.....tüketici hakeö heyetine başvurabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hagiwatt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o olay cok basit usta ara müşteri hizmetlerini ne parası bu de bütün bankaların kartlarını kullanıyorum onlar almıyor siz nie alıyosunuz de ve ya iptal edin yada kapatın kartımı de kuzu gibi olıyorlar kapattırmayı duyunca ben aynısını bonusa yaptım daha üste hediye bonus verdiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende iptal ettim bendende 60 tl kestiler akbank iptal etmiyor onun için bende kartımı iptal ettim akses kullanmam olur biter
    Konu yalcinticaret tarafından (06-05-2009 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben içinde AK olan hiçbişeye bulaşmam yumurtanın bile AK ını yemem,atarım AKses te kullanmam, bonustan şaşma derim,ama harcamalarına ve ödemelerine dikkat etmeni tavsiye ederim..

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri