REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: En avantajlı kredi kartı hangisi arkadaşlar

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avantajlı diye word bonus diyebilrim ama her markanın her kartın dönem dönem farklı kampanyaları oluyor yaygın olanı word bonus bence

Bilinçli harcam yapılınca sorun olmaz ve nakit çekmeyeceksin çekincede ödeyeceksin ki faiz faiz yemesin

uzak dur yanaşma diyen arkadaşlar niçin böyle diyorsunuz ki ödeme imkanı olan belli düzenli geliri olan ipin ucunu kaçırmadın mı birşey olmaz banka san limit tanımlıyor eyvallah hepsini harca bitir diye zorunlu tutmuyor ister harca ister harcama sana kaln birşey

bende 7 banka kartı mevcut şu ana kadar da bir problemim olmadı ticaret ile uğraşıyorum o bakımdan kart sayısı fazla

aidat konusunda başıma gelenler ise söyle

word kart aidat alınca müş. hiz. aradım itiraz ediyorum diyorlarki iptali söz konusu değil ama 3 ay içinde xxxx harcama yapın alınan ücreti iade yaparız

maximum kartın bağlı olduğu şubeye itiraz dilekçesi yazdım kabul ediliyor.

asyacard almıyor

bonustada farklı uygulmalar oluyor müş.hiz. harcama olayı gibi ( bi ara sırf bu kart harcamam fazla idi cinebonus sinemalarına 2 kişilik bilet yolladılar doğum günmü için )

diğer bankalar card finans fortis akses alıyor

geçen gazatede okumuştum yasa çıkarsa eğer 3 yılda bir alınacakmış aidat ücretleri ....
    Konu yalcinticaret tarafından (13-02-2009 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri