bankasya derim
selametle
bankasya derim
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Bank Asya kartını kullan derim......
avantajlı diye word bonus diyebilrim ama her markanın her kartın dönem dönem farklı kampanyaları oluyor yaygın olanı word bonus bence
Bilinçli harcam yapılınca sorun olmaz ve nakit çekmeyeceksin çekincede ödeyeceksin ki faiz faiz yemesin
uzak dur yanaşma diyen arkadaşlar niçin böyle diyorsunuz ki ödeme imkanı olan belli düzenli geliri olan ipin ucunu kaçırmadın mı birşey olmaz banka san limit tanımlıyor eyvallah hepsini harca bitir diye zorunlu tutmuyor ister harca ister harcama sana kaln birşey
bende 7 banka kartı mevcut şu ana kadar da bir problemim olmadı ticaret ile uğraşıyorum o bakımdan kart sayısı fazla
aidat konusunda başıma gelenler ise söyle
word kart aidat alınca müş. hiz. aradım itiraz ediyorum diyorlarki iptali söz konusu değil ama 3 ay içinde xxxx harcama yapın alınan ücreti iade yaparız
maximum kartın bağlı olduğu şubeye itiraz dilekçesi yazdım kabul ediliyor.
asyacard almıyor
bonustada farklı uygulmalar oluyor müş.hiz. harcama olayı gibi ( bi ara sırf bu kart harcamam fazla idi cinebonus sinemalarına 2 kişilik bilet yolladılar doğum günmü için )
diğer bankalar card finans fortis akses alıyor
geçen gazatede okumuştum yasa çıkarsa eğer 3 yılda bir alınacakmış aidat ücretleri ....
Konu yalcinticaret tarafından (13-02-2009 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.
bana kalırsa hiç bulaşma derim ama maalesef günümüzde kredi kartsızda olmuyor
kart limitlerinn çok yüksek olmaması kullanıcı için avantajdur.2000-3000 tl limit bence idaeldir.
axess almıştım bana 35 tl üyelik ücreti göndermişler bunu iptal ettirebilirmiyiz?
o olay cok basit usta ara müşteri hizmetlerini ne parası bu de bütün bankaların kartlarını kullanıyorum onlar almıyor siz nie alıyosunuz de ve ya iptal edin yada kapatın kartımı de kuzu gibi olıyorlar kapattırmayı duyunca ben aynısını bonusa yaptım daha üste hediye bonus verdiler![]()
ben içinde AK olan hiçbişeye bulaşmam yumurtanın bile AK ını yemem,atarım AKses te kullanmam, bonustan şaşma derim,ama harcamalarına ve ödemelerine dikkat etmeni tavsiye ederim..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri