Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
23 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: En avantajlý kredi kartý hangisi arkadaþlar

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

avantajlý diye word bonus diyebilrim ama her markanýn her kartýn dönem dönem farklý kampanyalarý oluyor yaygýn olaný word bonus bence

Bilinçli harcam yapýlýnca sorun olmaz ve nakit çekmeyeceksin çekincede ödeyeceksin ki faiz faiz yemesin

uzak dur yanaþma diyen arkadaþlar niçin böyle diyorsunuz ki ödeme imkaný olan belli düzenli geliri olan ipin ucunu kaçýrmadýn mý birþey olmaz banka san limit tanýmlýyor eyvallah hepsini harca bitir diye zorunlu tutmuyor ister harca ister harcama sana kaln birþey

bende 7 banka kartý mevcut þu ana kadar da bir problemim olmadý ticaret ile uðraþýyorum o bakýmdan kart sayýsý fazla

aidat konusunda baþýma gelenler ise söyle

word kart aidat alýnca müþ. hiz. aradým itiraz ediyorum diyorlarki iptali söz konusu deðil ama 3 ay içinde xxxx harcama yapýn alýnan ücreti iade yaparýz

maximum kartýn baðlý olduðu þubeye itiraz dilekçesi yazdým kabul ediliyor.

asyacard almýyor

bonustada farklý uygulmalar oluyor müþ.hiz. harcama olayý gibi ( bi ara sýrf bu kart harcamam fazla idi cinebonus sinemalarýna 2 kiþilik bilet yolladýlar doðum günmü için )

diðer bankalar card finans fortis akses alýyor

geçen gazatede okumuþtum yasa çýkarsa eðer 3 yýlda bir alýnacakmýþ aidat ücretleri ....
    Konu yalcinticaret tarafýndan (13-02-2009 Saat 14:51 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri