avantajlý diye word bonus diyebilrim ama her markanýn her kartýn dönem dönem farklý kampanyalarý oluyor yaygýn olaný word bonus bence
Bilinçli harcam yapýlýnca sorun olmaz ve nakit çekmeyeceksin çekincede ödeyeceksin ki faiz faiz yemesin
uzak dur yanaþma diyen arkadaþlar niçin böyle diyorsunuz ki ödeme imkaný olan belli düzenli geliri olan ipin ucunu kaçýrmadýn mý birþey olmaz banka san limit tanýmlýyor eyvallah hepsini harca bitir diye zorunlu tutmuyor ister harca ister harcama sana kaln birþey
bende 7 banka kartý mevcut þu ana kadar da bir problemim olmadý ticaret ile uðraþýyorum o bakýmdan kart sayýsý fazla
aidat konusunda baþýma gelenler ise söyle
word kart aidat alýnca müþ. hiz. aradým itiraz ediyorum diyorlarki iptali söz konusu deðil ama 3 ay içinde xxxx harcama yapýn alýnan ücreti iade yaparýz
maximum kartýn baðlý olduðu þubeye itiraz dilekçesi yazdým kabul ediliyor.
asyacard almýyor
bonustada farklý uygulmalar oluyor müþ.hiz. harcama olayý gibi ( bi ara sýrf bu kart harcamam fazla idi cinebonus sinemalarýna 2 kiþilik bilet yolladýlar doðum günmü için )
diðer bankalar card finans fortis akses alýyor
geçen gazatede okumuþtum yasa çýkarsa eðer 3 yýlda bir alýnacakmýþ aidat ücretleri ....

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri