REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
109 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Yeminli ATATÜRK Düşmanları!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emmi kardeş altemur kılıç a kızıyorsun dolayısıyla KILIÇ ALİ ye kızıyorsun bu adam İstiklal mahkemelerinde görevli ve ATATÜRK ün ÇALIŞMA ARKADAŞLARIndan biri idi istiklal mahkemelerinde görevli üç ALİ den biridir bu adama kızmak bazı insanların tanrı diye taptığı ATATÜRKE KIZMAK GİBİDİR.Bazı cahil arkadaşlarada tavsiyem akıntıya kürek çekmeyin bazılarının gazına gelip bilmediğiniz konularda fetva vermeyin.herkese SELAMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş, Altemur Kılıç'a kızdığımıda nereden çıkardın? Altemur Kılıç, malum medyanın bülbüllerinden biri Lozan bir hezimettir diye şakırken yukarıda yazdığım soruyu sordu. O da Atatürk'ü sevmedini söyledi. Sanki Atatürk çok muhtaçtıda onun sevgisine! Kılıçlara kızanlar başkaları. Mesajları bir daha oku istersen.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tarihe bukadar meraklı olmama ve okumama rağmen hayatımda ilk defa said nursinin ingilizlere çalıştığını duyuyorum...allah aşkına emmi bunu nerede okudun bana söyle..o kitabı hemen alacağım...tabi kaynağını yazarını didik didik araştırarak...gerçekse buraya yazarım...ama çamursada yazarım...bilesin...
    "birde cumhuriyete karşı çıkarak başkaldırıyorlardı" demişsin... e savaşırken cumhuriyet için savaşıyorlardı? sonra ne oldu? 3 alinin ne yaptıklarını iyi biliyorum...görevlerinin dışına çıktılar...zulm ettiler...sana isim verdim...başta iskilipli atıf efendi dedim...cumhuriyeti korumak için masumlara kıyıldı...(güya cumhuriyeti korumak...)
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Atatürke karsi olanara ,sevmiyenlere bir sorum var.

Acaba Atatürk olmasaydi babaniz kim olurdu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı idiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

hangi yorumu, cevabı okudunda (yada okuma zahmetine katıldınmı bilmiyorum) bu saçma hakareti yazdın?
    sana "acaba şu an baban kim?" diye soracağım ama seviyene inmek istemediğim için sormuyorum...lafın nereye gittiğini iyi düşün terbiyeni takın...atatürk ten önce (1881) yaşayanların babaları belirsizmi? neyse..saçmalığını iade ediyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı idiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

edebini takın kendi babalarınla başkasının babasını karıştırma biz türkler geçmişimizi bilen insanlarız Atatürke gerçek değeride veririz bazıları gibi tanrılaştırmayız bizim tanrımız ALLAH dır her sülaleden kurtuluş savaşında savaşanlar var Atatürk,Mareşal fevzi çakmak,kazım karabekir, ismet inönü vs.paşalar bu savaşı yanlız yapmadı övünmeyi sevmem ama benim DEDEM ve 5 kardeşi kurtuluş ve çanakkale savaşında şehit düştü herkesinde vardır laflarını tart öyle yaz yaşının küçük olduğunu sanıyorum veya çok cahilsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunu sorarak....atatürk'ü çok sevdiğini kastediyosun dimi.....?
    atatürk'e.... çok değer verdiğini göstermek istiyorsun dimi........?
    arkadaşım......böyle, yerlerde sürürnen bir mantıkla bence...atatürkü ağzına alma...
    bu mantıktan yola çıkarsak..bu ülkede atatürk'ü en çok seven ...ergenekon terör örgütü mensuplarıdır...
    sahi kim atatürk'e karşı olduğunu söyledi burda...?
    bu ülke halkının atatürk le bir sorunu yok...sorun atatürkçü geçinenlerledirr...
    böyle yaparak...en çok, bu milletin atatürk sevgisine zarar verirsin....
    kimseyi kutsama..........
    kimseyi putlaştıma...ilahlaştırma.....
    herkesin insan olduğu gerçeğini kafana sok...
    senin bir insana tapman...herkesin tapacağı anlamına gelmez..
    bir düşün...belkide herkes senin gibi....ilkokuldaki verilen bilgilerle kalmamış...bir çok alternatif bilgi de öğrenmiştir kendi tarihiyle ilgili....
    biz yeri geldiğinde peygamberi bile eleştiren bir kültürden geldik arkadaşım...."ya muhammet bu senin sözün mü..allah'ın sözü mü..? "dedik...
    yeri geldi,peygambere katılmadığımızı,görüşlerimizi bildirdikk......
    ama...tartışmasını bildik..kimseyi özel yasalarla korumadık...değil peygamberi allah'ı bilee...
    aslolan sevgidir.....
    gönülden sevgidir.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

osman kardeş kitaplarda kubilayı nasıl kör bıcakla kesenlerin torunları meclis başkanı olup ağızlarına geleni söylüyor madımakta yakılan insanların fetvasını verende aynı zihniyet değişen birşey yok birde Nurculuk Dünü Bugünü
    Sürekli gündemde kalan nurculuğun bilinen ve bilinmeyen yönleriyle tarafları ve karşıtları arasındaki tartışmaları okuyuculara sunuyor. Kitapta, Said Nursi'den Müslüm Gündüz ve Fethullah Gülen'e kadar Nurcuların gerek düşünceleri eylemleri ve hedefleri geniş bir inceleme okursan faydası olur düşüncesindeyim ama sizin bilgilerinizdende istifade etmek güzel nursi hakkında bilgilerinizden istifade etmek dileğiyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    osman kardeş kitaplarda kubilayı nasıl kör bıcakla kesenlerin torunları meclis başkanı olup ağızlarına geleni söylüyor madımakta yakılan insanların fetvasını verende aynı zihniyet değişen birşey yok birde Nurculuk Dünü Bugünü
    Sürekli gündemde kalan nurculuğun bilinen ve bilinmeyen yönleriyle tarafları ve karşıtları arasındaki tartışmaları okuyuculara sunuyor. Kitapta, Said Nursi'den Müslüm Gündüz ve Fethullah Gülen'e kadar Nurcuların gerek düşünceleri eylemleri ve hedefleri geniş bir inceleme okursan faydası olur düşüncesindeyim ama sizin bilgilerinizdende istifade etmek güzel nursi hakkında bilgilerinizden istifade etmek dileğiyle
    Toycan abi...mesele karışmasın...ben nurculuk ile ilgili bişey söylemedim...nurculuğuda savunmam...nurcular savunsun bunu...
    şu anki nur cemaatinin "Dinler arası diyalog" projesine külliyen karşıyım...
    "amentüde birleşmek, ibrahimi dinlerin hak oluşu vs.gibi söylemler islam dini açısından küfre varacak söylemlerdir..." bunları savunmam imkansız...(daha evvel foruma konu ile alakalı m.şevki eyginin yazılarını kopyalamıştım...) evet bu yazıların bazı arkadaşları üzdüğünü biliyorum ama polemik olsun diye değil bilgilenilsin diye kopyaladım...
    mesele said nursi olunca o zatın hayatını okudum...neler yaptığını, neler çektiğini, ve nasıl öldüğünü biliyorum...
    özellikle şapka kanunu söyledim...neden? islama uygun olmadığından...ve şuanda geçerli bir kanun olmasına rağmen uygulanmadığından.. diyorumki madem bu kadar önemli bir kanundu niye şuan kimse uygulamıyor? neden zamanında bu kanun için insanlar asıldı? tek bu değil tabi...bu sadece bir örnek...

Ve son bişey daha yazmak istiyorum...çok enteresandır...hangi cemaat olursa olsun kendi cemaat veya dergah liderini övmek için diğerini bir şekilde kötülüyor...en iyisi bizim hoca, bizim lider, bizim abimiz gibi...bunu nurcularda yapıyor, süleymancılarda...
    selametle...
    (emmi konuyu nasıl açmıştı? şuan konu nereye vardı...her seferinde böyle oluyor...ama istemeden..laflar birbirini kovalıyor konununda mecrası değişiyor tabiatı ile...)

Sayfa 3/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri