Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
109 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Yeminli ATATÜRK Düşmanları!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Halkın yarısı "iktidara sahip" olanlara oy vermiş...
    ne yapmalı şimdi?
    oy verenleri kılıçtanmı geçirelim?
    demokratik yollarla indiremiyoruz hükümeti...atamızda söylemiş sözünü...
    ne yapalım? tiyo verin... (zavallı partim...bu seçimdede %2 lerde kalacak gibi.tiyo yu hemen verinde seçime kadar yetiştirelim... )

selametle...
    Burda partilerden söz eden yok. Ben oy zamanı gider oyumu veririm. Partizan değilim. Ama savunduğum tek değer bu ülke, gelişmiş başka ülkelerden yardım almadan yaşayan, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bir Türkiye Cumhuriyeti. Siyasette partileriniz de sizin olsun. Bu konuda burada kapansın. Atatürk'ün düşünce ve sözlerini söylemek ve savunmak artık bu ülkede suç olmaya başladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ibalaban Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Burda partilerden söz eden yok. Ben oy zamanı gider oyumu veririm. Partizan değilim. Ama savunduğum tek değer bu ülke, gelişmiş başka ülkelerden yardım almadan yaşayan, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bir Türkiye Cumhuriyeti. Siyasette partileriniz de sizin olsun. Bu konuda burada kapansın. Atatürk'ün düşünce ve sözlerini söylemek ve savunmak artık bu ülkede suç olmaya başladı.
    ne alakası var? ne alakası var?
    atatürk'ün düşünce ve sözlerini söylediğin içinmi yazdım bunu? öylemi anladın?
    alıntı yaptığın mesaja istinaden soru sordum...senin aklına gelen bişey varmı diye...ne yapalım dedim...niye söylediklerini suçlamışım gibi konuşuyorsun?
    hemen konu kapansın diyip çıkıveriyorsunuz içinden...hasbunallah...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

said nursi komunist zihniyetle yıllarca mücadele etmiş çok önemli bir kişiliktir..imana hizmetleri de saymakla bitmez...ve bu konuyla ilgisi olmamasına rağmen nasıl konuya sokulmak istenildi onu da anlamış değilim...
    ayrıca her insan kendi adına bir bireydir kimse kimsenin devamı olmaz olamaz...en basit örneği bi insanın kendi çocuğu bile o kişiden farklı olabiliyo o yüzden kimseyi kimseye bağlamanın doğru bir mantığı yoktur...
    ATATÜRK ü sevdiğini söyleyen her kişi Atatürk değildir olamaz da..elbette o kişilerin de hataları yolsuzlukları vardır bu Atatürkü etkiler mi??etkilemez...
    aynı şekilde Said Nursi de bir yol açmıştır ve kitleler o yoldan gitmişlerdir...ve o yoldan gidenlerin hepsi Said Nursi midir?? elbette değildirler..herkes ayrı ayrı bireydir kendi başında...

o yüzden kimse kimseye sataşmaya çalışmasın bunun bi faydası olmaz...herkes kendi doğru bildiği doğrulara inanır kimse de bunu değiştiremez...gerek te yok...
    bana sevmediğim bir insanı aylarca methü sena etseler ben gene sevmem bu kadar basit bi durum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben Atatürk' ün o yazısından sizin ne anladığınızı sordum Sayın ibalaban
    Bazıları Atatürk'ün Hitabesindeki yazısından askeri darbe yapın anlamını çıkarıyorda ondan.
    ben kendi kişisel düşüncelerimi metnin altında elimden geldiğince açıkladım.
    Biz bu ülkede demokrasiden nasibini almamış meydanlarda darbe çığırtkanlığı yapan bir sürü insan gördük.
    saygılar.
    Konu conker tarafından (27-02-2009 Saat 10:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakın paralarımızda bile....atatürk'ün gülen resmi var artık.........
    zaman .....güler yüzümüzle iş yapma zamanı...eski somurtkanlıklarımız tarihe gömülmeli.......
    seçim var ,partiler var...halk kimi seçmişse...iktidar onundur.......
    seçimlere sıcak bakmayanlar ise.....ergenekon terör örgütü kapsamında.....suratlar bir karış vaziyetlerinde...ya içerde yada dışarda...turşu satıyorlar.......
    size benden bir tüyo...artık atatürk'ün...gülmeyen yüzü para etmiyo...geçmiyo efenimm.......!!!:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya siz değil di biz haklı çıkarsak ne olaçak düşündünüz mü hiç ya ergenokonu kullananlar kendileri için bir dava ismiyle şuçlanırlarsa ne olaçakbu baskılar onlara yapılırsa verdikleri zarar bir bir suratlarına vurulursa ne olaçak ALLAHtan başka kimseden korkmayan nursinin öğrencisi gülen gibi amerikadan vetva mı verecek yada işleri cüda dan mı yönetecek yoksa ozaman da her cuma namazında şimdi atılmayan tekbirler mi kurtaracak bunları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya siz değil di biz haklı çıkarsak ne olaçak düşündünüz mü hiç ya ergenokonu kullananlar kendileri için bir dava ismiyle şuçlanırlarsa ne olaçakbu baskılar onlara yapılırsa verdikleri zarar bir bir suratlarına vurulursa ne olaçak ALLAHtan başka kimseden korkmayan nursinin öğrencisi gülen gibi amerikadan vetva mı verecek yada işleri cüda dan mı yönetecek yoksa ozaman da her cuma namazında şimdi atılmayan tekbirler mi kurtaracak bunları

Bu söylediğin olursa Türkiye busefer gerçekten biter yüz yıl daha geriye gider,Amaç bu zaten bak ufak bir örnek Filistinde iki gurup var ikiside kurtuluş için mücadele ediyorlar ama çoğu kez karşı karşıya geliyorlar,Bizdede yapmak istedikleri ve acıkcası biraz becerdikleride doğru bak sen ne yazıyorsun ben ne yazıyorum ve ikimizinde Türkiyeyi sevmemesi art niyetli olması olasığı aklımdan bile geçmiyor!!!!!!
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı artech Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu söylediğin olursa Türkiye busefer gerçekten biter yüz yıl daha geriye gider,Amaç bu zaten bak ufak bir örnek Filistinde iki gurup var ikiside kurtuluş için mücadele ediyorlar ama çoğu kez karşı karşıya geliyorlar,Bizdede yapmak istedikleri ve acıkcası biraz becerdikleride doğru bak sen ne yazıyorsun ben ne yazıyorum ve ikimizinde Türkiyeyi sevmemesi art niyetli olması olasığı aklımdan bile geçmiyor!!!!!!
    bunlar bizi 100yıl ileriye getirecek öyle mi adamların bir kendi cevrelerine hayrı var çoluk coçuk maşaallah topraklar fabrikalar işsizlik tefeci bankalar ihtilalleri işin cabası ama 20sene sonrasını görelim iyi riyakad madalyasının bedelin ve iktidar olmanın bedelini ödemeden danışmanın dediği gibi ....................... kullanım süresini doldurmak üzerelere

Arkadaşım, cümlelerimizi daha özenli seçelim lütfen. Beğenelim veya beğenmeyelim, O kişi bu ülkenin başbakanı. Bizler o danışman denen çakalın seviyesine inmeyelim.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (27-02-2009 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    içeride ve hastanede olanların ben masum olduklarına inanmıyorum ......... ayrıca ben asıl konuya dönmek istiyorum devrımler neden uygunlanmıyor bu ulkede sapka giymedı dıye insanlar asıldı ama bugunde sapka gıymemek suc hemde ciddi suç düsünebiliyormusunuz milli sair mehmet akif ersoy sapka giymemek için ül***i terk ediyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    içeride ve hastanede olanların ben masum olduklarına inanmıyorum ......... ayrıca ben asıl konuya dönmek istiyorum devrımler neden uygunlanmıyor bu ulkede sapka giymedı dıye insanlar asıldı ama bugunde sapka gıymemek suc hemde ciddi suç düsünebiliyormusunuz milli sair mehmet akif ersoy sapka giymemek için ül***i terk ediyor
    yahu karıştırma be bilader...astıracakmısın hepimizi?
    selametle...

Sayfa 7/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri