REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
108 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Yeminli ATATÜRK Düşmanları!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın emmi
    Yazdıklarınızdan 1 tek konuya katılmıyorum 12 eylül darbesi.
    Bilmem hatırlarmısınız o günleri. Her gün saatlerce kesilen elektrik kısıntılarını, sigara, yağ, şeker kuyruklarını. Bence Yargılanması gereken o günkü siyasilerdir.
    Memleketi içinden çıkılmaz duruma getirdiler, Ül***i kamplara böldüler, kardeşi kardeşe vurdurmaya çalıştılar.
    ül***i iç harp derecesine getirdiler. Ül***i bu duruma getiren o günkü siyasi kadrolardır. bunlarında kim oldukları hepimizin malumudur. 12 eylül Darbesinin haklı bir gerekçesi vardı. Yani suni bir darbe değildi. Ben 12 eylül darbesini haklı gerekçeleri olduğuna inanıyorum ve o günkü generallerin yargılansın düşüncesinede katılmıyorum. darbeler ül***i muhakkak demokrasiden uzaklaştırır, bende darbelerin ülke demokrasisini zayıflatacağı inancındayım ama o günleri bir düşünün hatırlarsanız siyasiler, birbirini anlamaktan uzak, sağ, sol kavgaları almış başını gidiyor her gün onlarca ölü. bunun bence tek sorumluları o günkü ül***i yönetmeye talip siyasi kuruluşlardır. Ülke yönetimine talip Siyasi kuruluşların Tek ideallerinin ülke geleceğini düşünmek ve Atatürk' ün dediği gibi ül***i ileri ülkeler seviyesine çıkarmak olmalıdır. yoksa kısır çekişmelere sebep olup ül***i kaosa sürüklemek, sen laiksin sen dincisin sen türk değilsin deyip toplumu kamplara bölmek ve askerin eline darbe için koz vermek değildir. Ül***i bu mozaik yapısı ile kabül edip huzur içinde yönetmektir.
    Bence yargılanması gereken her zaman siyasilerdir...
    Saygılar.
    Konu conker tarafından (28-02-2009 Saat 11:31 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı conker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın emmi
    Yazdıklarınızdan 1 tek konuya katılmıyorum 12 eylül darbesi.
    Bilmem hatırlarmısınız o günleri. Bence Yargılanması gereken o günkü siyasilerdir.
    Memleketi içinden çıkılmaz duruma getirdiler, Ül***i kamplara böldüler, kardeşi kardeşe vurdurmaya çalıştılar.
    ül***i iç harp derecesine getirdiler. Ül***i bu duruma getiren o günkü siyasi kadrolardır. bunlarında kim oldukları hepimizin malumudur. 12 eylül Darbesinin haklı bir gerekçesi vardı. Yani suni bir darbe değildi. Ben 12 eylül darbesini haklı gerekçeleri olduğuna inanıyorum ve o günkü generallerin yargılansın düşüncesinede katılmıyorum. darbeler ül***i muhakkak demokrasiden uzaklaştırır, bende darbelerin ülke demokrasisini zayıflatacağı inancındayım ama o günleri bir düşünün hatırlarsanız siyasiler, birbirini anlamaktan uzak, sağ, sol kavgaları almış başını gidiyor her gün onlarca ölü. bunun bence tek sorumluları o günkü ül***i yönetmeye talip siyasi kuruluşlardır. Ülke yönetimine talip Siyasi kuruluşların Tek ideallerinin ülke geleceğini düşünmek ve Atatürk' ün dediği gibi ül***i ileri ülkeler seviyesine çıkarmak olmalıdır. yoksa kısır çekişmelere sebep olup ül***i kaosa sürüklemek, sen laiksin sen dincisin sen türk değilsin deyip toplumu kamplara bölmek ve askerin eline darbe için koz vermek değildir. Ül***i bu mozaik yapısı ile kabül edip huzur içinde yönetmektir.
    Bence yargılanması gereken her zaman siyasilerdir...
    Saygılar.
    suçları siyasılere atmayın darbeyı planlıyanlar darbe zeminide hazırladılar ben 80 oncesi olaylarda iki tarafada silahı veren aynıydı 12 eylulde binlence masum insan öldü cezaevlerınde peki teror bıttımı hayırbu ülke darbeler hiç bir sey kazandırmadı iste bügünde 28 şubat darbesinin yıldonumu sana en iyi örnek müslüm gündüzleri ali kalkancılarn birer piyon oldugu ortaya cıkıyor..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Tesekkurler EMMI yani bu vatan haini piclerde hic utanma yok onlar eskiden beri Amerikan ve Ingilizlerin kopegi idi Ataturk dusmanla mucadele ederken onlar dusmanin isbirlikcisi idiler . Saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeminli ATATÜRK Düşmanları

Baslikli yaziya benden sonra bana karsi yazanlara toplu cevaptir.

100 den fazla siteye ayni nick le yazi yazan 62 yasinda ne dedigini bilen, Türkceye hakim ,Kavramlari iyi anlayan Az bucuk mürekkep yalamis,Ailesinde nise sehitler,Kore gazileri,Bizzat Mustafa Kemal AtaTürkün masharina erismis,Ve bende Terhisimden bir ay sonra dügün salonuna birliginden Celenk almis biri olarak,Sahsima agir hakaretler yazanlara aynen iade ediyor ve hepinizi Basliktaki yalin anlamla es degerde oldugunuzu kabul ediyorum.
    Bizzat serefli Ölmüs olan babama dl uzatanlara gelince Hatay davasinda Tüpm ailece Fransizlarla savasip kan döken yakinlarimizin kanina sizleri havale ediyorum.

Ve yinede tekrar soruyorum
    Ey Atatürk Düsmanlari ,Sayet o olmasaydi babalariniz kim olurdu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı idiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

100 den fazla siteye ayni nick le yazi yazan 62 yasinda ne dedigini bilen, Türkceye hakim ,Kavramlari iyi anlayan Az bucuk mürekkep yalamis,Ailesinde nise sehitler,Kore gazileri,Bizzat Mustafa Kemal AtaTürkün masharina erismis,Ve bende Terhisimden bir ay sonra dügün salonuna birliginden Celenk almis biri olarak,Sahsima agir hakaretler yazanlara aynen iade ediyor ve hepinizi Basliktaki yalin anlamla es degerde oldugunuzu kabul ediyorum.
    Bizzat serefli Ölmüs olan babama dl uzatanlara gelince Hatay davasinda Tüpm ailece Fransizlarla savasip kan döken yakinlarimizin kanina sizleri havale ediyorum.

...
    konu, yaşınız olsaydı haklıydınız........
    konu,mürekkep yalamanız olsaydı haklıydınız.....
    konu babanız olsaydı gene haklıydınız arkadaşım.....
    ama konu...sizin,kendini bu yaşınıza rağmen geliştirememiş uslubunuzdur....
    osman arkadaşımın dediği gibi...atatürk'ten önce yaşayanların (ve hatta atatürk'ün babasını bile) babasını mı sorgulıyalım şimdi...bu ne gereksiz bir bakış açısıdır...
    keşke...atatürk'ü...kendi dönemine hapsetmeyip,günümüze vurgulamasını bilseydiniz.....
    keşke bunca yaşınıza rağmen....değişimi görebilseydinizz...demokrasiyi keşfedebilseydiniz.....
    her şeyin ,her konunun yeminli düşmanları olabilir...bunu anlayabilirim...ama...
    "anlamamanın,anlayamamanın" yeminli düşmanları olmak...çok acıı.....
    saygılar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı idiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

ben türküm ve sunuda bıl biz onurlu ve serefli bir milletız eger dedıgın gıbı ataturk olmasaydı biri mutlaka olurdu cunku benım ırkım hiç bir zaman esaret altında olmamıstı ayrıca biz ATATÜRK DÜŞMANI DEGILIZ buyuk kumandan ulu onder ama bu mılletde olmelı goze almıs bır mıllet o yuzden son neferıne kadar kanının son damlasına kadar savasırdı belkı bir cogumuz olmazdı ama olanların babası yıne türk olurdu buna emın ol senın suan yaptıgınkahraman türk halkına hakarettı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler diliyorum arkadaşlarımızın bazıları atatürk çü bazıları anti atatürkçü bazıları dinci bazıları anti dinci gibi görünmelerine neden olacak yazılar yazmıştır şimdi konunun başlığını irdelemek istemiyorum mevzuya girelim emmi arkadaşımız bütün darbeler muhtıralar dincilere değil karşı kutuba yapılmıştır demiştir ve bunun yanında erdoğan şeriat devleti kurmak istiyo diyenler vardır ve hatta bu hükümet isrtail ve abd desteklidir bunlar ül***i satıyolar vatan hainidirler demektedir şimdi arkadaşlar cumhuriyetin kuruluşundan bu hükümetin kuruluşuna kadar ki zamanı bırakalım sadece bu hükümet dönemini irdeleyelim arkadaşlar bu hükümet üyeleri eğer şeriat istiyolarsa israil ve abd neden bunlara destek veriyo erdoğanın musanın çucuğu olduğunu söyleyenler var madem bu musanın çocuğu nasıl oluyoda şeriat devleti kurmak istiyo yok musanın çocuğu değilse amerika ve israil neden buna destek veriyolar bu desteğe rağmen davosta yaşananlara ne gerek vardı seçimler geldi desteğe ihtiyaç var diyenlere musanın çocuğu neden israile dolayısı ile destekçisine neden bu denli bir çıkış yapmıştır oyun du ise ve bu güne kadar ki darbeler muhtıralar dincilere yaradıysa neden bi darbe daha yapmıyolar yada neden daha aktif daha sert müdahaleler yapılmıyo bu hükümetin daha güçlenmesi için bişeyler yapılmıyo 1 tanesi 350 değil 550 milletvekili ile gelseniz bişey yapamazsınız derken neyi kastediyo bu kişilere bu lafları kim söyletiyo yada bu laflar abd ve israile karşımı söylenmiştir israil ve abd bu lafları zırvalayan kişiye neden haddini bildirmedi arkadaşlar bu hükümet abd yada israilin desteği ile gelmemiştir benim senin onun bunun şunun oyu ile gelmiştir ve ancak senin benim onun bunun şunun oyu ile gidebilir.abd ve israil destekli mihraklar çok ii bilinmektedir.ergenekon örgütünün tm üyeleri ve sempatizanları abd&israil uşağı ve kuklasıdır.bu ülkede apaçık darbe yapanlar yargılanmıyo ne idüğü belirsiz bi örgüt elemanları akp aleyhinde konuşanlar akp ye muhalifler neden yargılanıyo diyenler buyrun cumhuriyetin yargıçlarına suç duyurusunda bulunun onlar da yargılansın eğer hükümetler aynı zamanda yargıçlık ta yapıyolarsa ve işlerine geleni yargılayıp işlerine gelmeyeni yargılamıyolarsa buna söyleyecek sözüm yok evet açık ve net ıspatlı şahitli icraatlar vardır darbeler muhtıralar yapanlar vardır ve bazılarının aktörleri hala yaşamaktadır lar bunlar da yargılansın ama nerde o iktidara sahip savcı yarsap üyeleri mi yapacak bu yargılamayı kim yapacak bu konulara cevaı olan arkadaşlarımız varsa buyursun burda yazsın bizde bilelim ve gerekirse üzerimize düşeni bizde yapalım neyse uzun oldu galiba herkese hayırlı günler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sahinnn_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler diliyorum arkadaşlarımızın bazıları atatürk çü bazıları anti atatürkçü bazıları dinci bazıları anti dinci gibi görünmelerine neden olacak yazılar yazmıştır şimdi konunun başlığını irdelemek istemiyorum mevzuya girelim emmi arkadaşımız bütün darbeler muhtıralar dincilere değil karşı kutuba yapılmıştır demiştir ve bunun yanında erdoğan şeriat devleti kurmak istiyo diyenler vardır ve hatta bu hükümet isrtail ve abd desteklidir bunlar ül***i satıyolar vatan hainidirler demektedir şimdi arkadaşlar cumhuriyetin kuruluşundan bu hükümetin kuruluşuna kadar ki zamanı bırakalım sadece bu hükümet dönemini irdeleyelim arkadaşlar bu hükümet üyeleri eğer şeriat istiyolarsa israil ve abd neden bunlara destek veriyo erdoğanın musanın çucuğu olduğunu söyleyenler var madem bu musanın çocuğu nasıl oluyoda şeriat devleti kurmak istiyo yok musanın çocuğu değilse amerika ve israil neden buna destek veriyolar bu desteğe rağmen davosta yaşananlara ne gerek vardı seçimler geldi desteğe ihtiyaç var diyenlere musanın çocuğu neden israile dolayısı ile destekçisine neden bu denli bir çıkış yapmıştır oyun du ise ve bu güne kadar ki darbeler muhtıralar dincilere yaradıysa neden bi darbe daha yapmıyolar yada neden daha aktif daha sert müdahaleler yapılmıyo bu hükümetin daha güçlenmesi için bişeyler yapılmıyo 1 tanesi 350 değil 550 milletvekili ile gelseniz bişey yapamazsınız derken neyi kastediyo bu kişilere bu lafları kim söyletiyo yada bu laflar abd ve israile karşımı söylenmiştir israil ve abd bu lafları zırvalayan kişiye neden haddini bildirmedi arkadaşlar bu hükümet abd yada israilin desteği ile gelmemiştir benim senin onun bunun şunun oyu ile gelmiştir ve ancak senin benim onun bunun şunun oyu ile gidebilir.abd ve israil destekli mihraklar çok ii bilinmektedir.ergenekon örgütünün tm üyeleri ve sempatizanları abd&israil uşağı ve kuklasıdır.bu ülkede apaçık darbe yapanlar yargılanmıyo ne idüğü belirsiz bi örgüt elemanları akp aleyhinde konuşanlar akp ye muhalifler neden yargılanıyo diyenler buyrun cumhuriyetin yargıçlarına suç duyurusunda bulunun onlar da yargılansın eğer hükümetler aynı zamanda yargıçlık ta yapıyolarsa ve işlerine geleni yargılayıp işlerine gelmeyeni yargılamıyolarsa buna söyleyecek sözüm yok evet açık ve net ıspatlı şahitli icraatlar vardır darbeler muhtıralar yapanlar vardır ve bazılarının aktörleri hala yaşamaktadır lar bunlar da yargılansın ama nerde o iktidara sahip savcı yarsap üyeleri mi yapacak bu yargılamayı kim yapacak bu konulara cevaı olan arkadaşlarımız varsa buyursun burda yazsın bizde bilelim ve gerekirse üzerimize düşeni bizde yapalım neyse uzun oldu galiba herkese hayırlı günler

MÜKEMMEL diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılarınızın tamamında Atatürkü kalkan yapıp kendinizi dokunulmaz kılmaya çalışıyorsunuz inanın tekrar mesaj yazmamakla en iyisini edersiniz kusura bakmayın ama her mesajınızda Atatürk'ü kutsuyorsunuz ve bunu yaparken dinine bağlı insanları sürekli yobazlık, gericilik ve bölücülükle suçluyorsunuz. AKP'nin yaptıklarının birçoğuna karşıyım bunları burda teker teker sayabilirim ancak sırf sizler gibi korku tüccarlarına meydanı bırakmamak için AKP'yi savunmak zorunda kalıyoruz. Onlar iktidara geldiğinden beri şeriat gelecek diyorsunuz ama şeriatın geleceğine dair en ufak bir belgeniz yok ancak belgelerle ispatlanan Ergenekona inanmıyorsunuz. BENCE SİZ İNANMAK İSTEDİĞİNİZE İNANIYORSUNUZ. Cumhuriyetin ilk yıllarından beri dinine bağlı herkesi terörist gibi görmekten vazgeçin artık bu ülkenin % 80'i dinine bağlıdır ve Atatürk'ü de gönülden sever bırakın artık bizleri Ata'mızla ayrıştırıp onun gölgesine sığınarak dine saldırmayı birazda birlik beraberlik için adım atın.

doğru söze ne söylenirki buna ancak alkış yakışır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazdiklarimi anlamayanlar birdaha okusun.

Bundan sonrada bu konuya yazacak degilim.Zira anlamayanlara anlatmak akilli isi degil.

Sayfa 10/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri