ben şunu anlamadım emmi kardeş....aydınlatırsan sevinirim.....
yukarıda yazmış olduğun konuya sahiden bu başlık mı atılır.....?
bence....başlıkla konunun hiç bir alakası yok....bi kere...
çünkü...orda konuşulan konu, atatürk değil...o konu, açıldığı için yorum yapılmış.....
ama siz bir "hinlik" düşüncesiyle bu başlığı atmışınız onu da gördük.....bilesiniz.......
konuyu açan altemur kılıç........
ve ben........altemur kılıç için şunu söyleyebilirim.....
babası istiklal mahkemelerinin üç cani "kılıç"ın dan biri olan altemur kılıç'ın........önce insan olması gerekiyo...laflarını ciddiye almamız için.....
hele bi...şerefle öğündüğü babasının...özrünü bi dilesin...sonra ciddiye alırız ....kafası ırkçı/kafatasçı olan"hafif" düşüncelerini........!!!
şu bir gerçek...atatürk hakkında........o ismi geçen şahıs halt etmiştir....atatürk tabi ki önemlidir.
ama....yok o olmasaydı.....dinimiz ne olurdu...yok o olmasaydı adımız ne olurdu.....yok o olmasaydı nefes bile alamazdık ....gibi komik...ve ipe sapa gelmez düşünceleri de es geçiyorum......
a be arkadaşlar...o zaman bende fatih sultan mehmet için söyleyebilirim bunları...ya da peygamberimiz için....ama ne alaka...saçmalıktır bunlar....
atatürkü sevmek...böyle takım tutar gibi ayağa düşürmekle olmaz....
istiklal mahkemelerine övgü düzen arkadaşım.......masum insanları katleden...eli kanlı insanlarla aynı saftasın....bilesin....
hele konuyu hükümete getiren arkadaşım..........yok devenin papucu.....!!!
velhasıl...bu ülkede atatürk...altemur kılıç gibilere,ergenekonculara vs. kaldıysa vay halimize.......
atatürk'ü.......temiz insanların...temiz kalplerine bırakmak lazım....türk halkı zaten olması gereken değeri veriyor atatürk'e........

Teşekkur:
 Teşekkur:  Beğeni:

Yer imleri