Alıntı idiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yeminli ATATÜRK Düşmanları

Baslikli yaziya benden sonra bana karsi yazanlara toplu cevaptir.

100 den fazla siteye ayni nick le yazi yazan 62 yasinda ne dedigini bilen, Türkceye hakim ,Kavramlari iyi anlayan Az bucuk mürekkep yalamis,Ailesinde nise sehitler,Kore gazileri,Bizzat Mustafa Kemal AtaTürkün masharina erismis,Ve bende Terhisimden bir ay sonra dügün salonuna birliginden Celenk almis biri olarak,Sahsima agir hakaretler yazanlara aynen iade ediyor ve hepinizi Basliktaki yalin anlamla es degerde oldugunuzu kabul ediyorum.
Bizzat serefli Ölmüs olan babama dl uzatanlara gelince Hatay davasinda Tüpm ailece Fransizlarla savasip kan döken yakinlarimizin kanina sizleri havale ediyorum.

Ve yinede tekrar soruyorum
Ey Atatürk Düsmanlari ,Sayet o olmasaydi babalariniz kim olurdu.
ben türküm ve sunuda bıl biz onurlu ve serefli bir milletız eger dedıgın gıbı ataturk olmasaydı biri mutlaka olurdu cunku benım ırkım hiç bir zaman esaret altında olmamıstı ayrıca biz ATATÜRK DÜŞMANI DEGILIZ buyuk kumandan ulu onder ama bu mılletde olmelı goze almıs bır mıllet o yuzden son neferıne kadar kanının son damlasına kadar savasırdı belkı bir cogumuz olmazdı ama olanların babası yıne türk olurdu buna emın ol senın suan yaptıgınkahraman türk halkına hakarettı