REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
109 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yeminli ATATÜRK Düşmanları!

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı arkadaşlar inatla buraya başka konular sıkıştırmaya çalışıyorlar. İlla konu açmak istiyorsanız "TÜRKİYEDE NELER OLUYOR" bölümüne açın.
    Birde eli klavye tutan bazı arkadaşlar "HERYEREKON""'la ilgili inciler döktürüyorlar. Yeri burasıymış gibi.
    Buyurun bir incide benden. Taze taze sizlerle paylaşayım.
    İşçi Partisi genel merkezi bu olay kapsamında aranırken, orda çalışan bir kızın masasında Sayıştay binasının krokileri ele geçirildi diye sahibinin sesi medya gruplarında aylarca yaygara kopartılmıştı. Öyle değil mi? Sayıştay binasınada saldıracaklarmış, yerle bir edeceklermiş gibilerinden hani. Sizlerde bu asparagas haberleri izlerken; "Aboooov, adamlar sayıştayı bile basacaklarmış, hakimleri filan da öldüreceklermiş" diye az nidalar yükseltmemiştiniz. Son haftalarda bu kroki yayınları bıçakla kesilmiş gibi kaldırıldı yayından malum medya gruplarında. Sizcede garip değil mi? Yayınların birden bire kesilmesi.
    İşçi Partisinin savunması sırasında iddaname dosyasıniçinde bulunan bu krokiyi hakim çalışan kıza soruyor. "Kızım bu kroki senin masanda bulunmuş ne diyorsun?". Kızda "Valla hakim bey, o krokiden filan haberim yok, ben orda bir çalışanım" diyor. Bunu üzerine avukatlar devreye giriyorlar ve o krokinin ellerinde bulunan polis tutanağında bulunmadığını, bunu oraya sayın savcının koymuş oduğunu söylüyorlar. Polis tutanakları karşılaştırılıyor ve gerçektende böyle bir krokinin arama sırasında genel merkezde bulunduğuna dair en ufak bir bilgi yokmuş. Hakim, iddaname savcısına soruyor, "Bu kroki nerden girdi buraya" diye. Sayın savcı açıklıyor, "Hakim bey bu krokiyi ben başka bir çalışma için çizmiştim, yanlışlıkla dosya girmiş" diye.
    Şimdi, adama sormazlar mı;
    1- Sayın savcı madem bu sizin çiziminizdi de neden bu malum medya gruplarına dönüpte "Bir dakka bu kroki orda bulunmadı. Ben başka bir çalışma için çizmiştim" deyipte, bu aylarca süren karalama kampanyasına dur demediniz?
    2- Madem sizin çiziminizdi de iddanamenin bir ayağını nasıl bu kroki üzerine oturttunuz?
    3- Umarız yüce Türk adaleti bu soruları birgün bu savcılara sorar.
    4- Bu malum medya grupları bırakın genel izleyicileri, kendi sabit izleyicilerinden bile, bu asparagas haber için özür dilemediler.
    5- Sahi ne oldu bu medya destekli kepçelerle cephanelik aramaları? Dünyanın neresinde görülmüş; kepçelerle cephane arandığı, Cephanelerin yumurta kartonlarıyla saklanması, patlar mı, patlamaz mı diye düşünmeden kepçecinin kepçesini toprağa daldırması, çetecilerin havai fişeklerle, sis bombalarıyla darbe yapmaya çalışmaları söyleyin Allahaşkına dünyanın neresinde görülmüş?
    El-cevap: Türkiye'de "HERYEREKON" davasında.
    6- Yargıya düşmüş bir dava hakkında nasıl yazıyorsun diyeceklerede cevabım, 2. iddanamenin yine malum medya gruplarında çarşaf, çarşaf ifşa edildiğini görmeye başladık. Peki onlara göre bu dava yargıda değil mi?
    Saygılar.
    NOT: Haber kaynağı, Kanal Biz'de Pazar günleri yayınlanan "Söz meclisten içeri" programı ve Yaşar Okuyan.
    Konu emmi tarafından (03-03-2009 Saat 18:41 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri