Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 7/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon
108 sonuçtan 61 ile 70 arasý

Konu: Yeminli ATATÜRK Düþmanlarý!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya siz deðil di biz haklý çýkarsak ne olaçak düþündünüz mü hiç ya ergenokonu kullananlar kendileri için bir dava ismiyle þuçlanýrlarsa ne olaçakbu baskýlar onlara yapýlýrsa verdikleri zarar bir bir suratlarýna vurulursa ne olaçak ALLAHtan baþka kimseden korkmayan nursinin öðrencisi gülen gibi amerikadan vetva mý verecek yada iþleri cüda dan mý yönetecek yoksa ozaman da her cuma namazýnda þimdi atýlmayan tekbirler mi kurtaracak bunlarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý toycan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ya siz deðil di biz haklý çýkarsak ne olaçak düþündünüz mü hiç ya ergenokonu kullananlar kendileri için bir dava ismiyle þuçlanýrlarsa ne olaçakbu baskýlar onlara yapýlýrsa verdikleri zarar bir bir suratlarýna vurulursa ne olaçak ALLAHtan baþka kimseden korkmayan nursinin öðrencisi gülen gibi amerikadan vetva mý verecek yada iþleri cüda dan mý yönetecek yoksa ozaman da her cuma namazýnda þimdi atýlmayan tekbirler mi kurtaracak bunlarý

Bu söylediðin olursa Türkiye busefer gerçekten biter yüz yýl daha geriye gider,Amaç bu zaten bak ufak bir örnek Filistinde iki gurup var ikiside kurtuluþ için mücadele ediyorlar ama çoðu kez karþý karþýya geliyorlar,Bizdede yapmak istedikleri ve acýkcasý biraz becerdikleride doðru bak sen ne yazýyorsun ben ne yazýyorum ve ikimizinde Türkiyeyi sevmemesi art niyetli olmasý olasýðý aklýmdan bile geçmiyor!!!!!!
    :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý toycan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    içeride ve hastanede olanlarýn ben masum olduklarýna inanmýyorum ......... ayrýca ben asýl konuya dönmek istiyorum devrýmler neden uygunlanmýyor bu ulkede sapka giymedý dýye insanlar asýldý ama bugunde sapka gýymemek suc hemde ciddi suç düsünebiliyormusunuz milli sair mehmet akif ersoy sapka giymemek için ül***i terk ediyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý wtwt99 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    içeride ve hastanede olanlarýn ben masum olduklarýna inanmýyorum ......... ayrýca ben asýl konuya dönmek istiyorum devrýmler neden uygunlanmýyor bu ulkede sapka giymedý dýye insanlar asýldý ama bugunde sapka gýymemek suc hemde ciddi suç düsünebiliyormusunuz milli sair mehmet akif ersoy sapka giymemek için ül***i terk ediyor
    yahu karýþtýrma be bilader...astýracakmýsýn hepimizi?
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Sen Kullanýyor musun?

Alýntý wtwt99 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu asýl mecrasýndan buralara kadar gelmiþ madem toplu yanýt vereyim.
    Bende sana þunu sdoruyorum. Neden manyotolu telefon kullanmýyorsun?
    Mehmet Akif yurdu terkedip Mýsýr'a gidip dönüþünde Mustafa kemal ve Türkiye için söylediði sözleride yazsana bir. Onu niye yazmýyorsun da; ikide bir milli þair þapka giymemek için yurdu terketti diye yazýp duruyorsun. Biraz samimi olun kardeþim. Bu takiyye ile nereye kadar?
    Bazý arkadaþlarda dillerine dolamýþlar 28 Þubat! Peki bu tür askeri müdahelelerin sonuçlarý kimlere yaradý? Sol kesime yaramadýðýna göre! Birde darbeciler diye tutturdular ama nedense esas darbecilerin yanlarýndan bile geçmiyorlar. Örnek: Yaþar Büyükanýt, Çevik Bir, Kenan Evren vb. Onlara dokunmayacaksýn ama bir þekilde hükümeti eleþtiren ne kadar kiþiler varsa "HERYEREKON" adlý torbaya dolduracaksýnýz. Öyle ya herkes kör, alem saðýr; bir sizler uyanýksýnýz. 1960 sonrasý askerler Neco amcamý Almanyadan çaðýrýp Milli Nizam Partisini kurdurmadýlar mý? 12 Martta Almanya'ya giden Neco emmimi yine askerler çaðýrýp "Gel Hocam bu mutýranýn sizinle bir ilgisi yok deyip"73 seçimlerine sokarak, Ecevit'e ortak yapmadýlar mý? 12 Eylül darbecilerinin yaptýklarýný bilirsiniz artýk yazmama bile gerek yok. 28 Þubat'ta ne oldu? AKP sahneye çýkmadý mý? 27 Nisan bildisi sonucu ne oldu? Oy oraný 30-35 lerde gezen AKP'ye yüzde 47 gibi bir oy patlamasý yaptýrmadý mý? Hani en büyük darbeci Yaþar Paþaydý? Adam KKK'na atandýðý günlerde Þemdinli iddanamesi hazýrlattýrýlmýþtý ve Kendisini çetecilikle suçlamýþtýnýz? Neden hala dýþarýda gezebiliyor bu darbeci paþa? Ve bu iddanameyi hazýrlayan savcý nerde dersiniz? Adamýn tüm bilgileri TC. kayýtlarýndan silinmiþ. Böyle bir þahýþ hiç bu memlekette yaþamamýþ. Geçen gün bir tv kanalýnda bir komutan aleyhinde dava açmýþ ama savcýnýn Kýrýkkale kütüðündeki kayýtlar yok olmuþ. Yani adamý buharlaþtýrmýþlar. Mahkeme ihbarname gönderiyor ama bulunamýyor belirtilen adreste. Dava eden komutan gazetelere kendi parasýyla bu ihbarnamenin ilanýný veriyor. Ama biz biliyoruz ki bu savcý ABD'nin Utah eyalatinde ikamet ediyor. Týpký ne idüðü belirsiz bir yaratýðýn Kanada da ikamet etmesi gibi.
    Þimdi acaba darbelerden ve darbe teþebbüslerinden kimler yararlanmýþ, kimler zarar görmüþ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 Atatürkü sevmiyorum diyenlere.

Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Önceki akþam kanallar arasýnda gezerken, malum medyanýn bir kanalýnda Lozan tartýþýlýyordu. Kanal adý vermiyorum, çünkü o kanallarýn müdavimleri belki açýklarlar diye düþünüyorum. Bizim 1800'lü yýllardan bu yana karnýný ve beynini Ýngiliz Sterliniyle doyumuþ damarýn bir yazarý, veryansýn ediyordu. Kanala Yeniçað yazarý Altemur KILIÇ (KILIÇ ALÝ PAÞA'NIN oðlu) telefonla katýlarak bu ingiliz sterliniyle karnýný doyuranlarýn damarýndan gelen yazara sorusu "Atatürk hakkýnýzdaki görüþleriniz nedir?" deyince adamýn cevabý: Ben Atatürk'ü sevmiyorum"du. Ve Lozan bir hezimetti! Zatý þahanelerine göre! Çünkü Oniki Adalar kaybedilmiþti. Böylesine alçakça, sinsice ve yýlanca bir düþünce olamazdý. Artýk olabiliyordu. Çünkü Taaa o yýllardan Saidi Kürdi(Nursi)nin günümüze uzanan zavallý þahaneleri o zamanki tarihi, okumkatan imtina eden kullara, böyle açýklamalarda bulunuyordu. Oysa tarih bambaþka bir þekilde anlatýyordu. Biz Oniki Adayý 1911 yýlýnda Uþi antlaþmasýyla(Ýsviçre) Ýtalyanlara býrakmýþtýk. Ulan Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz herifler, o zaman Atatürk mü vardý ki, o adalarý Ýtalyanyanlara verdi? Tabi bu antlaþmayý Filistin topraklarýný Yahudilere vermeyen ünlü padiþahýmýz Abdülhamit'in imzaladýðýný gizleyerek; sanki, Oniki Ada bizdeymiþte Lozan'da vermiþiz gibi alçakça ve haince bir düþünce ile gençlerimizin beyni karýþtýrýlmak istenmektedir. Lozan'a giderken en önemli sorunun Ýstanbul Boðazlarýnýn ve Musul'un iþgaliydi. Öncelikli olarak buralarýn kurtulmasý gerekiyordu. Boðazlar kurtarýlmýþtý ama Musul hala ortada kalmýþtý! Oniki adalarý verseler bile oraya gidecek býrakýn gemiyi, sandalýmýz bile yoktu! Üstelik buralarý iþgal edenin de, Ýngilizlizlerin olduðu gerçeðini bu milletten gizlemenin kime yarar saðlayacaðýný sizlerin taktirine sunuyorum. (Kaynak: Ýngilizseverler cemiyeti ve kurucularý yazarýný þimdi hatýrlamýyorum ve Celal ÞÝMÞÝR'in Malta Sürgünleri Kitabý)
    Tüm bunlarý daha detaylý bir þekilde "24 Temmuz Lozan Antlaþmasý" gününde yazacaktým ama, o adamýn böyle konuþmasý bunu yazmamý daha erkene aldý. Bilgilerinize.
    Saygýlar.
    --------------------------------------------------------------------

Atatürk'ü Ýnkar edenlerin,Cumhuriyeti yýpratanlarýn,Amerikanýn kucagýna oturanlarýn,Dini,imaný,kuraný,kullananlarýn ve din için yapýlan herþey mübahtýr diyen zihniyetin,ALLAH belalarýný verir inþallah.Türkiye sokakta bulunmadý.Açsýnda Kurtuluþ ve Ýstiklal savaþlarýnýn nasýl kazanýldýgýný bir okusunlar.Degerli arkadaþlar Bir ülkede müslümaný müslümana,kardeþi kardeþe kýrdýkmak isteyenler,Deniz feneri yolsuzlugunu,damadýna pýrlanta iþyerleri,ogluna gemicikler,daha neler neler,bunlar asla ve asla müslüman olamazlar,bu ergeç ortaya çýkacaktýr.Cumhuriyet döneminde yapýlan tüm gelir getiren Tüpraþlar,petkimler,limanlar,ptt ler,tekeller satýldý,85 yýlda 175 milyar dolar olan dýþ borç 550 milyar dolar olmuþ,milleti sadaka develetine çevirmiþler, Sonrada Atatürkü tanýmýyorlar, Türkiyemizi seviyoruz diyorlar,Herkes þapkasýný önüne koysun düþünsün.Böyle müslümanlýk olurmu. Bunlarý inkar eden müslümaným diye geçinenlerin ALLAH bin türlü belalarýný versin inþallah.
    Atatürkü sevmiyorum diyenlere Neyzen Teyfik'in cevabýdýr. Özgür bir ülkede yaþamak gibisi yoktur.Herkes bir daha düþünsün Lütfen. Saygýlarýmla

BE HEY DÜRZÜ
    Ne ararsin TANRI ile aramda!...
    Sen kimsin ki orucumu sorarsin?
    Hakikaten gözün yoksa haramda
    Basi açiga niye türban sorarsin?

Raki, sarap içiyorsam sana ne.
    Yoksa sana bir zararim, içerim.
    Ikimiz de gelsek kýldan köprüye,
    Ben dürüstsem sarhosken de geçerim

Esir iken mümkün müdür ibadet?
    Yatip kalkip ATATÜRK'e dua et.
    Senin gibi dürzülerin yüzünden,
    Dininden de soguyacak bu millet

Isgaldeki hali sakin unutma.
    ATATÜRK'e dil uzatma sebepsiz.
    Sen anandan yine çikardin amma
    Baban kim olurdu ey þerefsiz.

Neyzen TEVFÝK

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muzafferu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    --------------------------------------------------------------------

Atatürk'ü Ýnkar edenlerin,Cumhuriyeti yýpratanlarýn,Amerikanýn kucagýna oturanlarýn,Dini,imaný,kuraný,kullananlarýn ve din için yapýlan herþey mübahtýr diyen zihniyetin,ALLAH belalarýný verir inþallah.Türkiye sokakta bulunmadý.Açsýnda Kurtuluþ ve Ýstiklal savaþlarýnýn nasýl kazanýldýgýný bir okusunlar.Degerli arkadaþlar Bir ülkede müslümaný müslümana,kardeþi kardeþe kýrdýkmak isteyenler,Deniz feneri yolsuzlugunu,damadýna pýrlanta iþyerleri,ogluna gemicikler,daha neler neler,bunlar asla ve asla müslüman olamazlar,bu ergeç ortaya çýkacaktýr.Cumhuriyet döneminde yapýlan tüm gelir getiren Tüpraþlar,petkimler,limanlar,ptt ler,tekeller satýldý,85 yýlda 175 milyar dolar olan dýþ borç 550 milyar dolar olmuþ,milleti sadaka develetine çevirmiþler, Sonrada Atatürkü tanýmýyorlar, Türkiyemizi seviyoruz diyorlar,Herkes þapkasýný önüne koysun düþünsün.Böyle müslümanlýk olurmu. Bunlarý inkar eden müslümaným diye geçinenlerin ALLAH bin türlü belalarýný versin inþallah.
    Atatürkü sevmiyorum diyenlere Neyzen Teyfik'in cevabýdýr. Özgür bir ülkede yaþamak gibisi yoktur.Herkes bir daha düþünsün Lütfen. Saygýlarýmla

BE HEY DÜRZÜ
    Ne ararsin TANRI ile aramda!...
    Sen kimsin ki orucumu sorarsin?
    Hakikaten gözün yoksa haramda
    Basi açiga niye türban sorarsin?

Raki, sarap içiyorsam sana ne.
    Yoksa sana bir zararim, içerim.
    Ikimiz de gelsek kýldan köprüye,
    Ben dürüstsem sarhosken de geçerim

Esir iken mümkün müdür ibadet?
    Yatip kalkip ATATÜRK'e dua et.
    Senin gibi dürzülerin yüzünden,
    Dininden de soguyacak bu millet

Isgaldeki hali sakin unutma.
    ATATÜRK'e dil uzatma sebepsiz.
    Sen anandan yine çikardin amma
    Baban kim olurdu ey þerefsiz.

Neyzen TEVFÝK
    þiirin tamamý neyzen tevfike ait deðil...yarýsý bir emniyet görevlisine ait...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu asýl mecrasýndan buralara kadar gelmiþ madem toplu yanýt vereyim.
    Bende sana þunu sdoruyorum. Neden manyotolu telefon kullanmýyorsun?
    Mehmet Akif yurdu terkedip Mýsýr'a gidip dönüþünde Mustafa kemal ve Türkiye için söylediði sözleride yazsana bir. Onu niye yazmýyorsun da; ikide bir milli þair þapka giymemek için yurdu terketti diye yazýp duruyorsun. Biraz samimi olun kardeþim. Bu takiyye ile nereye kadar?
    Bazý arkadaþlarda dillerine dolamýþlar 28 Þubat! Peki bu tür askeri müdahelelerin sonuçlarý kimlere yaradý? Sol kesime yaramadýðýna göre! Birde darbeciler diye tutturdular ama nedense esas darbecilerin yanlarýndan bile geçmiyorlar. Örnek: Yaþar Büyükanýt, Çevik Bir, Kenan Evren vb. Onlara dokunmayacaksýn ama bir þekilde hükümeti eleþtiren ne kadar kiþiler varsa "HERYEREKON" adlý torbaya dolduracaksýnýz. Öyle ya herkes kör, alem saðýr; bir sizler uyanýksýnýz. 1960 sonrasý askerler Neco amcamý Almanyadan çaðýrýp Milli Nizam Partisini kurdurmadýlar mý? 12 Martta Almanya'ya giden Neco emmimi yine askerler çaðýrýp "Gel Hocam bu mutýranýn sizinle bir ilgisi yok deyip"73 seçimlerine sokarak, Ecevit'e ortak yapmadýlar mý? 12 Eylül darbecilerinin yaptýklarýný bilirsiniz artýk yazmama bile gerek yok. 28 Þubat'ta ne oldu? AKP sahneye çýkmadý mý? 27 Nisan bildisi sonucu ne oldu? Oy oraný 30-35 lerde gezen AKP'ye yüzde 47 gibi bir oy patlamasý yaptýrmadý mý? Hani en büyük darbeci Yaþar Paþaydý? Adam KKK'na atandýðý günlerde Þemdinli iddanamesi hazýrlattýrýlmýþtý ve Kendisini çetecilikle suçlamýþtýnýz? Neden hala dýþarýda gezebiliyor bu darbeci paþa? Ve bu iddanameyi hazýrlayan savcý nerde dersiniz? Adamýn tüm bilgileri TC. kayýtlarýndan silinmiþ. Böyle bir þahýþ hiç bu memlekette yaþamamýþ. Geçen gün bir tv kanalýnda bir komutan aleyhinde dava açmýþ ama savcýnýn Kýrýkkale kütüðündeki kayýtlar yok olmuþ. Yani adamý buharlaþtýrmýþlar. Mahkeme ihbarname gönderiyor ama bulunamýyor belirtilen adreste. Dava eden komutan gazetelere kendi parasýyla bu ihbarnamenin ilanýný veriyor. Ama biz biliyoruz ki bu savcý ABD'nin Utah eyalatinde ikamet ediyor. Týpký ne idüðü belirsiz bir yaratýðýn Kanada da ikamet etmesi gibi.
    Þimdi acaba darbelerden ve darbe teþebbüslerinden kimler yararlanmýþ, kimler zarar görmüþ?
    emmi yazdýklarýný anlamak için (iyi anlamak için) en az iki kere okumak gerekiyor...(benim için böyle..diðer arkadaþlar üzerine alýnmasýn)
    bazý yerleri anlamakta zorlanýyorum..yanlýþsam düzelt lütfen...
    --darbeler yapýlanlara yaradý diyorsun doðrumudur? doðru ise darbeyi yapanlarda, darbe yiyenler olmasý gerek...bunda bir tezat var...

ülkede bir gerçek var...iktidar olmak muktedir olmak anlamýna gelmez...iktidar olsanda öyle herkese dokunamazsýn...etkili lojalarýn türkiyedeki faaliyetlerini ve etkilerini bilmediðini düþünmüyorum...(masonlar ve sabataycýlardan bahsediyorum)
    bunlarla arasý iyi olanlar iktidar olurlar ve aralarý iyi olduðu sürece de iktidarda kalýrlar...taki lojalarýn ülkedeki etkileri yitirdikleri güne kadar.

neco (erbakan) asker tarafýndan çaðýrýlmadý hükümet kurmasý için...almanyadaki sanayileþmeyi yakýndan görüp bunu türkiyedede gerçekleþtirmek arzusu ile istanbuldaki teknik üniversitesine geldi...
    sanayileþme yolunda karþýlaþtýðý siyasý ve brokratik engelleri aþamayacaðýný anladýðýnda parti kurdu...(tabi bir çok þeyler yaþandý...burada yazmak sayfalar sürer...googleden okuyun hayatý yazýyor)
    bir þeyi eksik yanlýþ anlatýrsan, yararýda eksik olur...yanlýþ olur...

þimdi senin anlatmaya çalýþtýðýn tezi doðru sayarsak, yani darbeler sürekli darbeyi yiyenlere yaradý tezini doðru sayarsak, ibalabanýn imzasýndaki mustafa kemalin sözünü ne yapmalýyýz?:49:
    saygý bizden...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yýkýn Heykellerimi
    Ey milletim
    Ben Mustafa Kemal'im
    Çaðýn gerisinde kaldýysa düþüncelerim
    Hala en hakiki mürþit deðilse ilim
    Kurusun damaðým dilim
    Özür dilerim

Unutun tüm dediklerimi
    Yýkýn diktiðiniz heykellerimi

Özgürlük hala
    En yüce deðer
    Deðilse eðer
    Prangalý kalsýn diyorsanýz köleler

Unutun tüm dediklerimi

Yoksa çaðdaþ medeniyetin bir anlamý
    Ortaçaða taþýmak istiyorsanýz zamaný
    Baþ tacý edebiliyorsanýz
    Sanatýn içine tüküren adamý

Unutun tüm dediklerimi

Yetmediyse acýsý þiddetin savaþýn
    Anlamý kalmadýysa
    Yurtta sulh dünyada barýþýn
    Eðer varsa ödülü silahlanmayla yarýþýn

Unutun tüm dediklerimi

Özlediyseniz fesi peçeyi
    Aydýnlýða yeðliyorsanýz kara geceyi
    Hala medet umuyorsanýz
    Þýhtan þeyhten derviþten
    Þifa buluyorsanýz
    Muskadan üfürükçüden

Unutun tüm dediklerimi

Eþit olmasýn diyorsanýz kadýnla erkek
    Karaçarþafa girsin diyorsanýz
    Yobazin gazabýndan ürkerek
    Diyorsanýz ki okumasýn
    Kadýnýmýz kýzýmýz
    Budur bizim alýn yazýmýz

Unutun tüm dediklerimi

Fazla geldiyse size
    Hürriyet cumhuriyet
    Özlemini çekiyorsanýz
    Saltanatýn sultanýn
    Hala önemini anlayamadýysanýz
    Millet olmanýn
    Kul olun
    Ümmet kalýn
    Fetvasýný bekleyin þeyhülislamýn

Unutun tüm dediklerimi
    RAHAT BIRAKIN BENÝ

Süleyman Apaydýn

Þiirdeki gibi yapýn artýk bu hale geldi ortalýk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ibalabanýn alýntý yaptýðý muhteþem þiir, türk edebiyat tarihinin en anlamlý sayfalarýnda yer almalý...
    ne yazýkki yazan þahýþ bazý yerleri es geçmiþ...
    ----------------------------------
    "Yurtta sulh dünyada barýþýn
    Eðer varsa ödülü silahlanmayla yarýþýn"
    keþke milli bir silahlanmamýz olsa idi...keþke bizde kendi silahlarýmýzý yapabilecek bir seviyeye gelse idik. ama silahlanma yarýþýnda olanlara gebeyiz...
    ----------------------------------------
    "Özlediyseniz fesi peçeyi
    Aydýnlýða yeðliyorsanýz kara geceyi"
    örtünmeyi kara gece olarak gören birine ne anlatabilirim? düþünüyorum hala...
    -----------------------------------------
    "Diyorsanýz ki okumasýn
    Kadýnýmýz kýzýmýz"
    baþýörtülü olduðundan okul kapýsýndan geri gönderenlerimi kastediyor?
    -------------------------------------------
    "Kul olun
    Ümmet kalýn
    Fetvasýný bekleyin þeyhülislamýn"
    En önemli kýsým kýrmýzýya boyanmýþ...
    þöylemi anlamalýyýz?
    allahýn kulu olma
    peygamberin ümmeti olma
    fetva verebilecek makamdakileri dinleme...oh keka...

konu çok farklý yere gitti...biliyorum ama yazmadan edemeyeceðim...
    þiir çok güzel, okuyaný duygusallaþtýrýyor...ama yukarýda atatürkün aðýzýndan çýkmýþ gibi þiirler düzerek insanlarý aldatmanýn bir alemi yok...artýk öyle 40-50 yýl evvelki cahil halk yok artýk...herzaman olmasada lafýn nereye gittiðini anlýyoruz bazen...
    dinen caiz olmayan bir þeye hayýr denildiðinde hemen, atatürke saldýrý, laikliðe saldýrý, cumhuriyete saldýrý feryatlarý yükselmekte...kardeþim saldýrý dediklerinin tamamý bizim zaten..ne saldýrýsý? biz dinen caiz deðildir diyoruz...öyle iman etmiþiz...
    adam "allah" kelamý ederse hemen yobaz oluyor...namaz kýlarsa da keza öyle...ne yapacak peki? laik düzene girdiðimiz için allah katýnda namazdan niyazdan muafmý oluyoruz?
    söylediklerinizin önüne atatürk koymadan biþey söylesenizya? önce bir dokunulmazlýk zýrhýna bürünmek istiyorsunuz gibime geliyor...
    bende yazacaklarýma atatürkun balýk esir hutbesinden bir yerleri alýntý yaparak baþlayabilirim...öyle ya o hutbede çok güzel...yoksa katýlmýyormusunuz?
    selametle...

Sayfa 7/11 ÝlkÝlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri