ben þunu anlamadým emmi kardeþ....aydýnlatýrsan sevinirim.....
yukarýda yazmýþ olduðun konuya sahiden bu baþlýk mý atýlýr.....?
bence....baþlýkla konunun hiç bir alakasý yok....bi kere...
çünkü...orda konuþulan konu, atatürk deðil...o konu, açýldýðý için yorum yapýlmýþ.....
ama siz bir "hinlik" düþüncesiyle bu baþlýðý atmýþýnýz onu da gördük.....bilesiniz.......
konuyu açan altemur kýlýç........
ve ben........altemur kýlýç için þunu söyleyebilirim.....
babasý istiklal mahkemelerinin üç cani "kýlýç"ýn dan biri olan altemur kýlýç'ýn........önce insan olmasý gerekiyo...laflarýný ciddiye almamýz için.....
hele bi...þerefle öðündüðü babasýnýn...özrünü bi dilesin...sonra ciddiye alýrýz ....kafasý ýrkçý/kafatasçý olan"hafif" düþüncelerini........!!!
þu bir gerçek...atatürk hakkýnda........o ismi geçen þahýs halt etmiþtir....atatürk tabi ki önemlidir.
ama....yok o olmasaydý.....dinimiz ne olurdu...yok o olmasaydý adýmýz ne olurdu.....yok o olmasaydý nefes bile alamazdýk ....gibi komik...ve ipe sapa gelmez düþünceleri de es geçiyorum......
a be arkadaþlar...o zaman bende fatih sultan mehmet için söyleyebilirim bunlarý...ya da peygamberimiz için....ama ne alaka...saçmalýktýr bunlar....
atatürkü sevmek...böyle takým tutar gibi ayaða düþürmekle olmaz....
istiklal mahkemelerine övgü düzen arkadaþým.......masum insanlarý katleden...eli kanlý insanlarla ayný saftasýn....bilesin....
hele konuyu hükümete getiren arkadaþým..........yok devenin papucu.....!!!
velhasýl...bu ülkede atatürk...altemur kýlýç gibilere,ergenekonculara vs. kaldýysa vay halimize.......
atatürk'ü.......temiz insanlarýn...temiz kalplerine býrakmak lazým....türk halký zaten olmasý gereken deðeri veriyor atatürk'e........