REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Askerlik Hatıraları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Askerlik Hatıraları

Arkadaşlar buraya isteyen askerlikte geçen en güzel en kötü anısını yazsın herhalde hepimizin vardır anısı diye düşündüm ve konuyu açtım herkesi bekliyoruz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünyada iz bırakıp unutulmayan sekerlik anılarıdır sanırım
    zor geçer ama anıları bir ömür boyu anlatmakla bitmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben askerlıgımı erzıncan 3.ordu muhabere alaya or.bolge.1nci bolukte yaptım.bu memleket yazları cok sıcak kışları -26 derece soguk.hıc unutmam ankara mamakta acemı ıken hastaneye gıttım.sag ayak parmaklarımdan bırı kısa oldugundan spor yapamaz nobet tutamaz yurus kosu yapamaz temel bed.egt.yapamaz,savas bed.egt.yapamaz raporu aldım.astek bana evlımısın dedı bende nısanlıyım dedım.usta bırlıgınde elımdekı raporla nobetsız ıştimasız yemekhane cavuslugu ıle 15 ayımı bitirdim.hiç unutamam yaw!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dünyada iz bırakıp unutulmayan sekerlik anılarıdır sanırım
    zor geçer ama anıları bir ömür boyu anlatmakla bitmez...
    anlat işte bi tanesinide ne geçmiş bakalım başından..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bir anımı anlatayım manisa batı kışlada 85 gün acemilik yaptım 40 günüm
    izmirde geçti.bir günde cumartesi çarşı izni arkadaşımla geldik gene izmire dönüşte
    arkadaşın arabasıyla saat 16:00 gibi dönüyoruz birliğimize yeşildere yolu var izmirli arkadaşlarım bilir hafiften bir yağmur çiseledi yol gerçekten sabun gibi oldu ve 30
    tane araç birbirine girdi hadi işin içinden çık askeriz ve garnizyon dışındayız saat
    oldu 16:30 17:00 de iştimada olmamız lazım.birde bize vuran tır allahtan birşeyimiz yok ama tutuştuk yerimize yetişmemiz lazım yanımızda asker arkadaşımın eşi birde baldızı da var.ben arkadaşıma gidiyorum dedim başladım koşmaya bilmiyorum ama tepecik köprüsü var
    sanırım 4km cıvarıydı kaza yaptığımız mesafeye herhalde 10dk da vardım korkudan.
    neyse allah yardım etti sorunsuz birliğe vardık bölük asubayı fırçaladı ama sorun çıkmadı.daha sı var uzun ama yazmakla bitmiyor...
    Konu f47xfenerli tarafından (15-02-2009 Saat 03:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay bee ne olaymış bende olsam bende aynısı yapardım abii

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anlat işte bi tanesinide ne geçmiş bakalım başından..
    sen yeni geldin özgür çok enteresan bir anını sen anlat bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bir anımı anlatayım manisa batı kışlada 85 gün acemilik yaptım 40 günüm
    izmirde geçti.bir günde cumartesi çarşı izni arkadaşımla geldik gene izmire dönüşte
    arkadaşın arabasıyla saat 16:00 gibi dönüyoruz birliğimize yeşildere yolu var izmirli arkadaşlarım bilir hafiften bir yağmur çiseledi yol gerçekten sabun gibi oldu ve 30
    tane araç birbirine girdi hadi işin içinden çık askeriz ve garnizyon dışındayız saat
    oldu 16:30 17:00 de iştimada olmamız lazım.birde bize vuran tır allahtan birşeyimiz yok ama tutuştuk yerimize yetişmemiz lazım yanımızda asker arkadaşımın eşi birde baldızı da var.ben arkadaşıma gidiyorum dedim başladım koşmaya bilmiyorum ama tepecik köprüsü var
    sanırım 4km cıvarıydı kaza yaptığımız mesafeye herhalde 10dk da vardım korkudan.
    neyse allah yardım etti sorunsuz birliğe vardık bölük asubayı fırçaladı ama sorun çıkmadı.daha sı var uzun ama yazmakla bitmiyor...
    bende dıyorum bu adam nıye bu kadar atik/seri.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri