REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: müzik dinlemenin en hızlı ve en kolay yolu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping müzik dinlemenin en hızlı ve en kolay yolu

Dilediğiniz müzik parçasını indirmeye gerek kalmadan dinleyebiliyorsunuz. Bunun için hangi dilden olursa olsun parçanın hatırladığınız kadar bir parçasını arama satırına yazıyorsunuz ve dinlemeye, eğer isterseniz seyretmeye başlıyorsunuz

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dilediğiniz müzik parçasını indirmeye gerek kalmadan dinleyebiliyorsunuz. Bunun için hangi dilden olursa olsun parçanın hatırladığınız kadar bir parçasını arama satırına yazıyorsunuz ve dinlemeye, eğer isterseniz seyretmeye başlıyorsunuz

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam eline ve emeğine sağlık. Çok güzel bir link. Birde bu müziği dinlerken kayıt yapabilirmiyiz acaba. Selamlar..
    Birde Bu dinlemeler Kota yı nekadar etkiliyor. (Ben 4 GB Kotalı ADSL kullanıyorumda)
    Konu ercomert tarafından (15-02-2009 Saat 16:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercomert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam eline ve emeğine sağlık. Çok güzel bir link. Birde bu müziği dinlerken kayıt yapabilirmiyiz acaba. Selamlar..
    Birde Bu dinlemeler Kota yı nekadar etkiliyor. (Ben 4 GB Kotalı ADSL kullanıyorumda)
    kaedeşim sen fazla dinleme kotayı emer bu videolar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercomert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dinlediğin müzikleri internet download manager programıylada indirebilirsin.kotayı fazla yormaz.boyutları küçük.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tek kelimeyle mükemmel bir paylaşım teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Orun 0774 ve gukan arkadaşlarıma alakalarından dolayı teşekkür ederim. Selamlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş birşey değil fakat kotayı zorlamaz kanısındayım selamlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri