bu cihazın serverine abone olup mennun olanlar var mı? çok uyduda kanalları daha çok oldunu duydum:49: :45:
bu cihazın serverine abone olup mennun olanlar var mı? çok uyduda kanalları daha çok oldunu duydum:49: :45:
SÜPER CİHAZ ALMAYANLAR BİN PİŞMAN :45:
![]()
cihazın açtıgı kanallar hotbir uydusunda: NOVA+ART+FREEX+S.WİEW+DORCEL+TSR+S ON GOLD newcamdla da JS sportlar açık.
peki astrada ve sirüste neler var?
bu bahsettiğiniz şey nedir arkadaşlar biraz açarmısınız konuyu receiver mı kart paylaşımımı nasıl bişey merak etttim doğrusu ve fiyatı nedir
Atlanta dediğimiz cihazlar dreambox klonudur..dreamboxtaki server olayı gibi aynen ama atlanta kendi serverini kendisi satıyor kullanıcıya , yani server arama derdiniz olmuyor bu serverin icindeki yayınlar yukarda arkadaslar tarafından yazılmıstır ve yerli platformları icinde barındırması söz konusu değildir..
Bilginize
Selam
Usta zaten ntv spor'un keeyini dreamlarda hacksat vs. gibi pluginslerle internet üzerinden indirebilirsin..ikinci soruna gelince bu cihazlarda normal dream gibidir aldıgın diğer bi ikinci serverı da sorunsuzca kullanabilirsin..!!
bugun biyerde gözüme çarptı.baya bi kanal çözüyor.cihazı beyendim.bildiğim kadarıyla kendileri ücretsiz server desteği veriyorlarmış.
ayrıca başka yerden serve kiralayarak kanal açılıyorsa baya iyi bir cihazdır o zaman dimi???
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri