REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: com1 girişi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart com1 girişi

Değerli arkadaşlar herkese kolay gelsin konunun yeri burasımı değilmi bilemedim kusura bakmayın eğer yanlış ise moderatör

arkadaşlar düzeltirlerse sevinirim. hemen konuya gireyim benim sunny 7010 12.01.a5 cihazım var 2 hafta önce stream yazılımı

yükledim buraya kadar herşey normal bütün bunları bugüne kadar com1 girişi ile yapıyordum yazılımdan sonra com1 çalışmaz

oldu yazılımı tekrar sunny e çevirdim yine aynı com2 çalışıyor com girişli maos denedim com1 sağlam çalışıyor biosdan baktım

comlar sağlam fakat bir türlü com1den ne yazılım ne kke atamıyom okadar uğraştım birtürlü com1 in çözümünü bulamadım.

bilgisi olan bu konuda tecrübesi olan dostlardan bilgi ve tavsiye bekliyorum herkese saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgisayarım özellıkler aygıt yonetıcısınden com 1 gırışıne gir ordan bağlantı noktası ayarlarından gelişmiş e gir ve com 1 com 3 olarak ayarla sonra bilgisayarı yenıden başlat bilgisayar açılınca aynı işlemı yap ve tekrar com 1 olarak ayarla ve bılgısayarı tekrar yenıden başlat ayrıca com 2 ile com 1 ın bağlantı noktası ayarlına bak bır farklılık varmı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgisayarım özellıkler aygıt yonetıcısınden com 1 gırışıne gir ordan bağlantı noktası ayarlarından gelişmiş e gir ve com 1 com 3 olarak ayarla sonra bilgisayarı yenıden başlat bilgisayar açılınca aynı işlemı yap ve tekrar com 1 olarak ayarla ve bılgısayarı tekrar yenıden başlat ayrıca com 2 ile com 1 ın bağlantı noktası ayarlına bak bır farklılık varmı.
    değerli dostum ilgin ve bilgin için çok teşekkürler bilgin çok işime yaradı daha öğreneceğimiz çok şey var sağolasın. teşekkürler. saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende teşşekkur ederım arkadaşım işe yaradı ise problem yok.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arksdaşım aynı sorun bendede var ustanın dediğini yaptım olmadı benim pc nin ttek com port çıkışı var daha önce yazılım atıyodum bi sorun yoktu strem yazılımı attım en son şimdi hiçbişe atamıyorum yazılımı yüklemeye başladığımda disconekt yazıyo bi yardım edin kafayı yiyecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bolaman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arksdaşım aynı sorun bendede var ustanın dediğini yaptım olmadı benim pc nin ttek com port çıkışı var daha önce yazılım atıyodum bi sorun yoktu strem yazılımı attım en son şimdi hiçbişe atamıyorum yazılımı yüklemeye başladığımda disconekt yazıyo bi yardım edin kafayı yiyecem
    cıhazınıza ilk olarak kurukafa yukleyın sonra yazılım yuklemeyı dene.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım hiç bişe almıyo ne kuru kafa ne kke nede yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca cihazda strem menü var reset attım bütün kanallar silindi 12731 v3333 frekansından güncelleme de yapmıyo tp leri tek tek ellemi girecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihaz yüklemiyor siz kuru kafadan bahsediyorsunuz kk yüklemeyen cihaz kuru kafada yüklemez sen beni dinlersen rs kablonda bir proglem vardır yada başka bir bilgisayarda yazılım yüklet cihaz düzelecektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

com 1 girişinin ayarları hakkında bilgi verebilirmisiniz.Formumuzda var ama ben bulamadım

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri