REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
24 sonuçtan 21 ile 24 arası

Konu: com1 girişi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 1970divrigi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kılavuzlu ustam; senin dediğin gibi integrated peripheral bölümüne girdim,ama com portlarla ilgili bir şey yoktur sadece;
    ****** Port1 Adress bölümünde;
    Disabled
    3F8/IRQ4
    2F8/IRQ3
    3E8/IRQ4
    2E8/IRQ3 var benimkindede 3F8/IRQ4 seçili,diğer com bağlantı ayarları normal,ilgine çok teşekkürler

arkadaşım sen prblemını kullanıdğın cihazı tam olarak acık şekilde yaarmısın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan ustam ben cihazıma hiçbir şekilde program yükleyemiyorum,ne softcam,ne kke,ne kurukafa hiçbirşey yüklenmiyor,rs232 kablosunu değiştirdim gene olmadı bende com ayarında bir problemmi var diye soruyorum,ayrıca bu kadar hızlı cevap verdiğin için çok teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 1970divrigi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    volkan ustam ben cihazıma hiçbir şekilde program yükleyemiyorum,ne softcam,ne kke,ne kurukafa hiçbirşey yüklenmiyor,rs232 kablosunu değiştirdim gene olmadı bende com ayarında bir problemmi var diye soruyorum,ayrıca bu kadar hızlı cevap verdiğin için çok teşekkür ederim
    arkadaşım şimdi ilk olarak aldığın rs 232 kablonun iç bağlantılarını kontrol etmen gerekır kaon boardlı cıhazlarda 2-3 3-2 5-5 bağlantısı olması gerekır. ilk olarak bunu kontrol etmen gerekır. zaten bu bağlantıların dışında bağlantı varsa softcam ve kanal listesı yuklerken hata alırsın ama yazılım yuklersın. ilk olarak kablonun ıc bağlantılarını kontrol et.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan ustam teşekkür ederim sanırım kablodaki bağlantılardanmış,çünkü bugün başka kablo aldım şu an softcam yükledi

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri